Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz i czy w ogóle opłaca grac się teraz rankedy?

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z golda 5 spadłem do brązu 2 i czy jest sens grać teraz te rankedy? Bo praktycznie w każdej grze przegrywam w 18?20 min ! CO jest nie do zniesienia bo rozumiem przegrana w 40minut, ale teraz to czekam na gre 10/15minut przez to, że ktoś wychodzi z lobby, nie banuje/pika a gre gram 20minut.. Grać teraz rankedy czy może za miesiąc dwa? Tu ss z gry 10min temu. jeden z wielu..

Staram sie dobrze cripować, puszczam ulty kiedy mam, lose w 19min.. Jak tu wyjść wyżej?!

http://wrzucaj.net/image/0yJhs

Opublikowano

Radzilbym ci poczekac ok miesiaca az emocje troche opadna. 

Teraz jest pelno tryhardow i boosterow. Sam boostuje 2 konta bo ludzie spadli z platyny do silvera i nie potrafia grac na nizszym elo, co jest komiczne.

PS. gangplank na nizszym elo to jest bardzo slaby wybor.

Opublikowano

Sam narazie sobie odpuściłem z rankedami bo wiem jaki trihard jest na tych silverach/brązach. Grałem z kolegą na innym koncie to przewaznie wygrywaliśmy jednak to co się działo w silverze to przechodzi ludzkie pojęcie. Polecam się wstrzymać z rankedami jeśli chcesz dobrze wygrać te rankedy.

mogNI2J.jpg

Opublikowano

a co to za konto, ile masz na nim meczy? grales na nim duo z low dywizjami?

Jesli masz duzo gier rankingowych w sliverze/goldzie na dodatek grales duo ze slbyszymi dywizjami ot masz tak slabe mmr z bedzie ci zawsze dobierac slabych graczy.

Opublikowano

za miesiąc też będą dzieci więc nic to nie zmieni jak będzie czekał miesiąc 

Za miesiąc nie będzie ferii, dzieci po 11/12 lat nie będą grac o 23 albo i pozniej jak to robią teraz itp

Opublikowano

Za miesiąc nie będzie ferii, dzieci po 11/12 lat nie będą grac o 23 albo i pozniej jak to robią teraz itp

XDD ty myslisz ze tylko i tylko wyłącznie dzieci 11/12 letnie grac nie potrafia pierdolnij sie w glowe :D.

Byles w g5 i z b2 nie mozesz wyjsc to tylko znaczy ze jestes gownem =) ja rozumiem miec staty 16/0 czy 16/2 ale 1/3 i plakac na team to beka :D naucz sie grac elo 

Opublikowano

Gp na niskim elo słaby? Jak utrzymuje cripy 8/10 na minute to od 30minuty sppokojnie moge kerowac tf ult +beczki, tylko jak przegrywam w 20 to jest mega cieżko i jeszcze ten wybór postaci jest tak wkurwiający, za długo to wszystko trwa nie sądzicie?

Opublikowano

za miesiąc też będą dzieci więc nic to nie zmieni jak będzie czekał miesiąc 

Ale w godzinach szkolnych wtedy ich będzie znacznie mniej.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jak byles w goldzie to i do niego dojdziesz za jakis czas , ja z platyny 4 spadlem na gold 3 przy nowych placementach. 5 dni i aktualnie gold 1 , gram srednio po 5 gier dziennie , 2-3 wygrywam okolo. Jak wygram jedna to gram nastepna jak przegram to robie przerwe z godzinke.

Opublikowano

Jeśli grałeś na poziomie golda, a nie potrafisz wygrać gry, a co więcej, przegrywasz ją w 20 minut to dobrze że spadłeś. Tak działa ten ranking, że ludzie którzy przypadkiem się znaleźli w jakiejś dywizji, po jakimś czasie spadają. Czekanie Ci nic nie da, bo teraz ferie, później wielkanoc, później majówka, późnej wakacje i tak sobie możesz szukać wymówek, że dzieciaki grają.

Opublikowano

Jak Ty w ogóle wbiłeś golda, jak na brązie robisz 1;3? Z takimi statami to nie licz że teamek będzie Ciebie carrował...

League of Legends

Opublikowano

Jak Ty w ogóle wbiłeś golda, jak na brązie robisz 1;3? Z takimi statami to nie licz że teamek będzie Ciebie carrował...

Zakladasz , ze ludzie w jego przeciwnym teamie to typowy bronz?

Grajac na nizszych rangach niz sam posiadasz zawsze masz szanse na to ze trafisz na rownego sobie.

Proste rownianie  jesli w twojej druzynie jestes ty Gold + 4 drewna < 2 Goldy + 3 mniejsze drewna :)

u1lc.png
Opublikowano

Ja miałem platynke 1 w poprzednim sezonie, a teraz po 9 przegranych mam golda 3. Na goldzie daje sobie rade, staty mam wspaniałe i wygrywam co najwazniejsze. Niestety na kolegi koncie w brazie 2 nie potrafie wygrywac gier :D

Mimo tego ze mam 16-4-15 (przewaznie kolo tego) nie moge nic wygrac :) Chora gra.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

tak czy siak bedziesz trafial na jebanych grekow czy inne patologiczne nacje w tym polska musisz napierdalac dobrze i carrowac a jesli jestes c*****y to wybacz

tak czy siak bedziesz trafial na jebanych grekow czy inne patologiczne nacje w tym polska musisz napierdalac dobrze i carrowac a jesli jestes c*****y to wybacz

Opublikowano

Naprawdę tego nie rozumiem jak można mieć problem z wyjściem z tych dywizji. Na początku sezonu dostaje się o wiele, wiele więcej LP więc wystarczy spamować te gierki. Ostatni sezon skończyłam w D5, placementy zrobiłam 8/2, skończyłam p1, około 30 gier (z win ratio ponad 80%) i mam D3. Nie ma w tym nic trudnego, a tymbardziej kiedy mamy dynamiczną kolejkę w której gramy w 5 T^T 

Opłaca się grać zawsze, po prostu jeśli już nie możecie wyjść to znaczy, że nie zasługujecie na wyższą dywizje. 

Opublikowano

Zakladasz , ze ludzie w jego przeciwnym teamie to typowy bronz?

Grajac na nizszych rangach niz sam posiadasz zawsze masz szanse na to ze trafisz na rownego sobie.

Proste rownianie  jesli w twojej druzynie jestes ty Gold + 4 drewna < 2 Goldy + 3 mniejsze drewna :)

Takie pierdoły gadasz że nie wiem jak skomentować. Równie dobrze u siebie możesz trafić "golda". Zakładając że 1 gold (on) jest pewniakiem, a reszta nie, to nadal jesteś na wygranej pozycji. Zresztą ja tam nie widzę osoby równej mu, a go 1;3 - czyli dostał w dupę.

Ok 1;3, a czy Wy nie widzicie. że le blan ma 18;0? xD Jest cos takiego jak roam xP

Ale wiesz, że osobą która powinna mieć 18;0 i roamować powinieneś być Ty? Skoro grasz jako gold na brązy, to nie powinienes mieć problemu w zdominowaniu linii. Ale jak np. robisz 0;0;0 i liczysz na cud że wszystkie inne lane'y nie feedną (w takim bronzie..) to niemiła rzeczywistość Ciebie spotka.

TEN KTO ZASŁUGUJE, PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ WYJDZIE. Powiedzmy zrobi 0:10 placementów bo miał mega pecha, ale pech nie jest wieczny, no tylko że ze statami 1;3, czy 0;1;0 czy 0;0;0 w każdej grze to Ty nie wyjdziesz ;)

League of Legends

Opublikowano

z golda sie nie dało spaść i teraz są płaczki wyboostowane do g5 z mmr shitu że pospadały do bronze i wyjść nie umią hurr durr system jest c*****y xD

jakbyś umiał grać to byś wyszedł

ja na smurfach/boostowanych kontach bronze-plat mam po 90% win ratio więc argument "11 letnie dzieci" jest mierny

Opublikowano

Graj przecież nie ma k***a znaczenia czy będziesz grał teraz czy za miesiąc, cały czas będziesz trafiał na tych samych ludzi.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Dostałem brąz na starm koncie, które dałem kuzynowi i teraz znów jest moje bo przestał grać. Dywizja w sezonie 5 była (brąz) przedsezon chciałem wyjść troche wyżej ale nie miałem czasu i udało się tylko do s3.
W placementach miałem 6-4/ dostałem brąz 3, aktualnie mam silver 1 przez 3 dni. Tylko dlatego, że ciagle wyrzuca mnie z b3-b1, s5-s3-s1. Wystarczy trochę chęci, zero flame, granie z głową i próbowanie swoich sojuniszków zjednoczyć ze sobą, a nie jeszcze im dokładać flame.

Poza tym, rośnie ci MMR i dostajesz wiecej punktów i możesz sobie zrobić dobre kda/lol skilla. Ja aktualnie mam 22/0 w/l Kayle. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...