Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz i czy w ogóle opłaca grac się teraz rankedy?

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać.

Zawsze drużyna przeciwna będzie miała takie same szanse na dostanie trolla więc...

+ teraz dostaje się sporo pkt.

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli grałeś na poziomie golda, a nie potrafisz wygrać gry, a co więcej, przegrywasz ją w 20 minut to dobrze że spadłeś. Tak działa ten ranking, że ludzie którzy przypadkiem się znaleźli w jakiejś dywizji, po jakimś czasie spadają. Czekanie Ci nic nie da, bo teraz ferie, później wielkanoc, później majówka, późnej wakacje i tak sobie możesz szukać wymówek, że dzieciaki grają.

Bardzo dobra wypowiedź B) B)

@topic

Co roku jest fala nie zadowolenia, że byłem w goldzie a teraz brąz i nie mogę wyjść bo trollują. Wszystko spoko ale to jest nie możliwe, że co gre trafiają się ludzie którzy na złość niszczą Ci grę. Jeśli zasługujesz na tego wymęczonego golda to na pewno tam trafisz. Z własnego doświadczenia polecam Ci granie jakimiś hyper carry na niskich dywizjach, zawsze to łatwiej jak trafisz do kolejki z jakimiś naprawdę kiepskimi graczami. :v

mqdefault.jpg

Opublikowano

Powiem tak. To jest brąz, co z tym idzie:

• nie ma nigdzie wardów,
  • każdy pushuje nie zważając na to, gdzie jest jungler, mid laner i czy top laner ma tp,
  • większość osób zapewne nie wie, jak działają ich postacie

Co z tym idzie?

Idealne picki w bronzie to mid i jungla, ponieważ masz kontrolę nad całą mapą. Bierzesz sobie tfa z teleportem, od  6 lvl-a zaczynasz roamować, twoja linia nie jest ważna.

Wygrywasz topa, wygrywasz bota, pingujesz, żeby twoja drużyna przychodziła na smoka, mówisz im co mają robić. Pamiętaj, żeby oddawać kille, asysty + dobra farma w zupełności ci wystarczą.

Taką taktyką wyboostowałem kilka kont do platyny. I pamiętaj - nie kłóć się, jak ktoś ciebie będzie wyzywać to daj mu mute i rób swoje. Nie spam co chwilę "report, report, report" po prostu daj mu go po grze, nikt nie musi o tym wiedzieć.

Opublikowano

No super fajowo, dzieciarnia będzie zawsze czy to za miesiąc czy za trzy nic na to nie poradzisz, moim zdaniem jeżeli chcesz wybić się dalej musisz grać c**j w to że porażka będzie ale najważniejsze żeby się nie poddawać co nie? próbuj wyccarować gierkę próbuj, nie wkurwiaj się bo to nie pomoże. 

Opublikowano

Wiem co to za ból,sam mam b3 i wiem jak wygląda gra na tej dywizji. Poprostu graj i tyle,innego wyjscia nie ma

@TuFu x33

Z tego, co wiem to przy Twoim dysponowaniu czasem wolnym regułę 1000 godzin przerobiłeś już kilka ray, co więc trzyma Cię w brązie :D?

xTopic Wylądowałem w SII i niektóre gry przechodzą moje pojęcie. Zdarzają się naprawdę dynamiczne (poziom góra Platyny), jak i lamerskie (Brąz) a czasem drużyna platyna kontra brąz, ale przynajmniej jest ubaw :) Jako zapalony support mam zazwyczaj przesrane, cóż, do platyny mi się nie spieszy. Graj, trenuj kontrolę umysłu, bo takiego burdelu nie doświadcza się nawet w Goldzie w trakcie sezonu.

sygna.png

Opublikowano

@TuFu x33

Z tego, co wiem to przy Twoim dysponowaniu czasem wolnym regułę 1000 godzin przerobiłeś już kilka ray, co więc trzyma Cię w brązie :D?

xTopic Wylądowałem w SII i niektóre gry przechodzą moje pojęcie. Zdarzają się naprawdę dynamiczne (poziom góra Platyny), jak i lamerskie (Brąz) a czasem drużyna platyna kontra brąz, ale przynajmniej jest ubaw :) Jako zapalony support mam zazwyczaj przesrane, cóż, do platyny mi się nie spieszy. Graj, trenuj kontrolę umysłu, bo takiego burdelu nie doświadcza się nawet w Goldzie w trakcie sezonu.

Miałem roczną przerwa i nie grałem na koncie żadnych gier,spadło mi do silvera 5 w poprzednim sezonie a teraz z brązu niemoge wyjsc przez to że testują tutaj postacie na rankedach bo rito sie zachcialo ja włączyc

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mój ziomek, który był w Gold V, na Weście Gold II zrobił dwie penty wczoraj pod rząd na rankedach, aktualnie promo do Bronze I ma.
Myślę, że można grać weekendami bo jest o wiele łatwiej. :v

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Te osoby co mówią, że jak się umie grać to się wyjdzie, a były silverami/goldami 5 .

Ja po placementach 5/5 ( 0/4 zaczynałem ) dostałem Golda 2 . Wystarczy mieć dobre mmr, a gra sama się wygra, jeśli gra się ponad poziom

Opublikowano

wystarczy miec farme i wychodzisz z brazu do platyny lol? grajac 30 meczy trynda 29 win. Taktyka taka ze masz w dupie teamfighty i lecisz farme jak masz ok 400/500 1vs1 lub 1vs2 spokojnie dajecie rade  w czasie jak inni biegaja za fragami i nie wiedza co robic lecisz jedna linia robisz wieze inhi i konczysz gre zanim przeciwny team ogarnie sie ze caly mecz cie ignorowali. Nie wiem jak mozna plakac ze sie jest w bronzie dla mnie spadek z platyny do bronzu to mega beka, dlatego ze trollujac mozna wycarrowac gre :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...