Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Atre ya, warto grać?

NieNoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy pisze w dobrym dziale, jezeli nie to przepraszam i proszę o przeniesienie. Chciałbym zapytać czy warto grać na takim serwerze jak MPCforum.pl? Czy gra tam dużo osób? Jezeli tak to można ss z m1 jak to mniej więcej wygląda? Dziękuję bardzo. Pozdrawiam

erfgreg.png

Opublikowano

Jak masz zamiar ładować hajs w is, to warto, bo bez tego ciężko.

ss tylko z shinsoo, bo w chunjo 4 sklepy stały xD

godzina 12:30/

9uLNkTf.jpg

Opublikowano

A ja polecę ;) 

Serwer przyjemny, jest co robić.

Co jakiś czas są to nowe aktualizacje.

Nie idzie się nudzić ;) 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Grałem od początku, administracja ma swoich wybranych "podopiecznych" którzy cały czas podpierdala*** do administracji swoich wrogów, by wyeliminować konkurencję. Co ciekawe administracja nie ma wyjeba** na poszczególnych podopiecznych. Reszta graczy byle włożyła hajs w Is. Czyli standard na polskiej scenie metina, stfu to już nie metin. Nie można nazywać tak tej gry, można to nazwać zmodyfikowany metin, gdyż jedyny metin to stary global, ewentualnei stare privki, a teraz? Włóż w IS administracja bd szczęśliwa, ty dostaniesz za chwilkę bana itp... [....]

//

Opublikowano

Według mnie server był fajny do momentu kiedy nie wyszło jawnie jak naprawdę dużą rolę gra IS, co prawda równie dostępny w grze. Później jednak pewien Youtuber zdegustował się obecnym serverem i jego rynkiem, być może zabrakło jakiejś dobrej innowacji. Troszkę według mnie przesadzony lecz, stabilność nie zawiedzie. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Według mnie server był fajny do momentu kiedy nie wyszło jawnie jak naprawdę dużą rolę gra IS, co prawda równie dostępny w grze. Później jednak pewien Youtuber zdegustował się obecnym serverem i jego rynkiem, być może zabrakło jakiejś dobrej innowacji. Troszkę według mnie przesadzony lecz, stabilność nie zawiedzie. ­

Chodzi Ci o Perfecta który się popłakał bo był słaby w Pvp? xD

nE6BLlT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...