Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe usługi w net-speak

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Publikuję tutaj kilka informacji ze strony net-speak.. [zakładka powiadomienia]

W godzinach nocnych ponownie w serwerowni Hosteam zostało zerwane połączenie UDP, zestawienie połączenia nastąpiło dopiero rano co świadczy o tym że Hosteam mimo pozytywnych opinii nie nadaje się już dla nas na świadczenie usług.
Net-Speak od lat stawia sobie dobro klienta ponad wszystko, wasza opinia jest dla nas najważniejsza. Dlatego dziś zostaną przeprowadzone rozmowy z osobami decyzyjnymi w Hosteam na temat tego czy oni jako serwerownia wywiążą się z umowy czy też zmienimy usługodawcę na Blazingfast.
Jeżeli mają Państwo zastrzeżenia co do Blazingfast to prosimy o kontakt, tutaj chodzi tylko i wyłącznie o dobro klienta więc macie prawo do decyzji gdzie ulokowane będą Państwa usługi.
Najmocniej przepraszamy za problem, ale prosimy o wyrozumiałość gdyż nie mamy dostępu do urządzeń sieciowych i filtrów w hosteam aby nasze reakcje były szybsze i skuteczniejsze.
Dla usług w pakietach Voice VPS oraz vps openvz już został dodany dodatkowy czas użytkowania w ramach rekompensaty, do serwerów z oferty slotowej rekompensata będzie dodawana w ciągu dnia w związku z dużą ich liczbą.

Rozmowy z osobami decyzyjnymi w Hosteam odbędą się o godzinie 10.00, wynik tej rozmowy zostanie przedstawiony około 11-12. 

#EDIT

11:00

Będą dokupione maszyny w blazingfast, klienci sami dokonają wyboru.

# WYJAŚNIENIE :

Net-Speak nadal będzie oferował wszystko związane jak poprzedniej, lecz dodają do swojej oferty serwery z blazingfast.io.

Klient będzie mógł wybierać pomiędzy Hosteam / OVH / Blazing.

Myślę, że dobrze to opisałem i zrozumiałem.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Kotlet wszędzie dupsko wciśnie..

Ale co kotlet?

Według mnie zmiana na Plus w stostunku do OVH.

# Panie moderatorze .. na co ja zgłoszenie wysyłam? ... Zmiencie mi nazwe tematu.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Rozmowy z osobami decyzyjnymi w Hosteam odbędą się o godzinie 10.00, wynik tej rozmowy zostanie przedstawiony około 11-12. 

Po pierwszej rozmowie uzyskaliśmy informację że powodem problemów cały czas był filtr ruchu UDP, źle markował pakiety z ataku i prawidłowego połączenia, w efekcie cały ruch wrzucał na filtr wywołując zapętlenie i zawieszenie ruchu na UDP. Według administracji hosteam od 4 w nocy trwała przebudowa filtra UDP i sposobu markowania złych pakietów, nad ranem prace zostały ukończone ale więcej informacji na ten temat uzyskamy około 14. 

Informujemy że nie będzie pełnej migracji do innej serwerowni, usługi pozostaną tam gdzie są, postaramy się tylko wprowadzić większą gamę lokalizacji dla oferowanych usług.

owner.png

Opublikowano

Ale co kotlet?

Według mnie zmiana na Plus w stostunku do OVH.

# Panie moderatorze .. na co ja zgłoszenie wysyłam? ... Zmiencie mi nazwe tematu.

BlazingFast vs OVH rozumiem ale BlazingFast vs Hosteam ? 

W BlazingFast oprócz Patryka nie zauważyłem innego Polskiego supportu..

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

HosTeam się ogarnie i wyeliminuje wszystkie dotychczasowe problemy - dajcie im 2 tygodnie a wszystko wróci do normy #potwierdzone #info

Opublikowano

Na stronie net-speak

Usterka została usunięta, dodatkowo wprowadzone poprawki maja wyeliminować ataki na które obecnie system był podatny.

owner.png

Opublikowano

"Dajcie im 2 tygodnie." - AHSDHASDHAHS ... -_- Blazingfast to już dawno zablokował :) Hosteam tylko się tak broni. :)

Według mnie zmiana dobra! Wreszcie serwery z blazinga będą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...