Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z dwoma pluginami. Jednym jest to, że chciałbym żeby w pluginie SkinPaint/PaintSkins (!ws/!paint) były te nowsze skiny (Akwamaryna itd.) oraz zeby skiny mozna bylo zmieniac kiedy sie chce, a nie tylko przez 20 sekund. Moglby mi ktos podeslac taki plugin lub link do tematu nizej? Szukalem w google, niema takich skinow a jest "niby" wyjasnione jak zrobic zeby skiny byly caly czas (zmienic komende na -1) tylko ja nie wiem gdzie wstawic ta komende/wiersz.. Drugim pytaniem, jest jak mam zrobic (mam dodany Plugin ViP by Hanys, i chcialbym dodac przykladowa range "x" ktora by byla tylko dla ViP`a to znaczy ze mialby tylko przywileje ViP a nie admina. Jak to dodac, zeby kazdy admin oraz ustalony przezemnie gracz dostawal ViPa? Nagradzam lajkami przez miesiac do limitu :) Za pomoc bardzo dziekuje. Pozdrawiam

Opublikowano

Dzieki, a odrazu zapytam. Jesli chce zeby plugin byl aktywny zawsze a nie przez 20sekund to wklejam w FTP do pliku server.cfg te linijki z kodem -1.0 ?

Nie, tylko to sm_weaponpaints_roundtimer "-1.0"

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...