Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Codzienne lagi - jakie rozwiązanie?

Priam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu się tak dzieje, lecz co wieczór nie da się grać. Codziennie chcę wejść i trochę pograć i nie ma opcji. Teraz trzecia z rzędu gra gdzie każdy ma takie lagi że nie da się nic zrobić. Teraz już wiem czemu gra tak mało osób. Co jest zadziwiające, bo nadal są lagi ;)

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Zobacz czy masz ustawiony region Europe.

Następnie kliknij klawisz "F8" i zobacz jakie posiadasz pingi, może to być wina internetu.

Opublikowano

Niestety nie wina internetu i inni gracze również w tych grach dziwią się że są tak wielkie opóźnienia. Ping 90 ale nie da się nawet skilla wycastować. Kolega z którym gram w party ma taki sam problem.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Każdy ma taki problem, bo Hirez ma ostatnio (już od dawna) problemy z ddsoami czy serwerami i każdy laguje.

Nie zniechęcaj się do gry ze względu na głupie lagi, w końcu naprawią swoje serwery.

Poza tym jak masz tak w każdej grze codziennie to jednak musi to być coś z Twoim netem, bo to niemożliwe.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Lagi u Hi-Rezu to chleb powszedni. :) Nie ma się szczerze co dziwić. Ludzi gra bardzo dużo i jest konkurencja. Od czasu do czasu jest taki tydzień, że nie idzie grać. Norma.

Faktycznie, ostatnio zaczęły wariować im serwery. Nawet dzisiaj jak grałem połowa teamów była wyrzucona z gry. 

Ale tak jak kolega wyżej powiedział, nie ma co zniechęcać się do Smite'a przez problemy techniczne, które są i później ich nie ma. 

Chyba, że faktycznie problem leży po twojej stronie. Najlepiej sprawdzić ilość FPS oraz ping, jaki masz podczas gry. 

Opublikowano

Nie martw się. Dzisiaj grałem z @Hola qonquesta i jakoś w 6 minucie zaczęło non stop lagować, wina Hi-Rezu. Czasami też wywala z gry.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Od czasu do czau raz na parę bitew złapię laga na 5-6 sekund i tyle. Nie mam problemow z uciążliwymi ścinkami. Nie wiem czym może być to u Was spowodowane

Opublikowano

To samo. Jakiś absurd. Albo lag spajki jak sie chodzi, albo lag na pare sekund, w co drugiej grze mi wypiierdala po dwie-trzy osoby z gry, jakas masakra , ta gra jest dosłownie niegrywalna. Albo ciebie wypierdoli, albo dwóch typów z twojego teamu, albo typ stoi pod towerem, czy wbiega kurrwa w ściane i pisze na czacie że lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...