Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny do 50€

Gromakon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, polecicie komplet skanów za 50€ i jakaś kose, ale bez gut knife. (Jeszcze nwm co kupić kose czy skiny, a na telefonie wygodnie się nie przegląda)

AK, M4A4, AWP, GLOCK, USA, Scout. (Mogą być pozostałe skiny typu deagle upm p90 itd.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

za 50 to tak srednio z kosa, fajnej nie znajdziesz

AK - aqua/misty

Glock-water elemental

m4 - dragon

awp - man o'war/ chociaz ja osobiscie wzialbym siatke safari, prosty fajny skin z jakimis naklejami

usp caiman

scout abyss

za reszte wjechalbym doubla na skrypcie i po tygodniu mial na m9 bayo

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Jeżeli chcesz kose, ale nie guta, to flip zaprawiony pewnie za 40 euro, także zostaje reszta na skiny.

Ak blue laminat

glock water ft

m4 zły daiamo

usp guardian

awp siatka

scout abyss

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1500211-csgodouble-skrypt-v3-beta/

tylko tam w poradniku jest te ileś % odzyskania 1,2,3 

Ustaw to na 0 jak chcesz cos wygrac

max train to ok. 10

bot stawia: 1 jesli przegra to 2 jesli przegra 4 8 16 32 64 128 256 512 1024 2048 4096 8192 16k  

Zawsze jestes na +

obstaw zeby ci caly czas na czerwone/czarne stawialo co wolisz xD

ja osobicie polecam czerwone

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

AK - Redline z fajnymi stickerami

M4 - Dragon / Atomic

Glock - Water

USP - Orion / Guardian

AWP - Redline ze stickerami / Electric / Boom

Kosy za tyle fajnej nie kupisz, spoko kosy zaczynają się od M9 ok. 80-100, Karambity ze 100-120.

Doubla nie polecam :P Prędzej czy później wtopisz, a bawić się betami rzędu 1-2-5-10 (czyli 0.001-0.01€) mija się trochę z celem i czasochłonne (więcej wydasz na prąd żeby zostawiać włączonego PC non stop :P). Sam byłem świadkiem traina 16-17 pod rząd... dziękuję dobranoc.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mówicie o bocie, a jakby w lecieć z 50k punktów to z jakim botem?

Żadnym, banują podobno za to.

Grałbym sam :)

Przy 50k adekwatna stawka to 1k

I grałbym metodą podwajania.

1-2-4-8-16

Masz 5 prób.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...