Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie boty i td

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Nie było mnie w świecie darkorbit od baaaardzo dawna (szok jak zobaczyłem statki w 3d xD)...poszukują dobrego i darmowego bota do darka. Nie musi być jakiś super wydajny i mieć nie wiadomo jakie bajery...ma zbierać boxy, uciekać jak bd atakowany i tyle (najlepiej jak by działał w tle).

Rozejrzałem się po forum i widzę że jest parę tematów związanych z candybotem...Może mi ktoś opisać jaki to bot? Wykrywalny? Często pada? Dużo zarabia na np x-2? Darmowy i czy jest prosty w obsłudze :P ?

Jesteście mi go w stanie polecić ew podać jakiegoś innego? Nie mam peta, podwajacza i tp...mam leonka i ogółem słabe eq wiec nie chce latać botem na mapach z pvp :/

Pozdrawiam i przepraszam jeżeli taki temat juz był ale spędziłem około 20 min na forum szukając czy nie ma podobnego co by mi mógł i td :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

Bot jest niewykrywalny(aktualnie nie ma przypadków bana z użytkowania Candyego), nie padłem jeszcze ani razu od 2 tygodni. Na x-1/x-2(zmiana co godzinę) zarabiam średnio 2-3k urki/h z spearheadem na full speedzie, jest darmowy i bardzo prosty w obsłudze, po prostu zaznaczasz co chcesz żeby robił, klikasz play i bot działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...