Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić najszybciej 30 poziom?

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prawie 20h w SMITE, i dopiero 9lvl.

Jak wbić najszybciej?

Cały czas gram Normalny > Potyczki 3vs3.

Opublikowano

Im dłuższy mecz tym więcej doświadczenia dostajesz. Z pomocą przychodzą też boostery jeśli masz gemsy.

W weekendy często są też organizowane eventy podwajające zdobywany EXP, warto wtedy grać.

Opublikowano

Z tego co się orientuję, najwięcej expa dostaje się za tryb 5v5 -conquest. ;)

Owszem, ale też najdłużej się ten tryb rozgrywa.

Ogółem nie ma żadnej metody, aby wbić szybko poziom. Wystarczy po prostu grać. Ale fakt, Conquest dostarcza najwięcej doświadczenia. Jedynie istnieje opcja zakupu pakietu, który zwiększa otrzymywane doświadczenie i liczbę pieniędzy. 

Opublikowano

@Α i Ω Jak działają takie boostery? Dodają jakiś % dodatkowego doświadczenia czy jak to działa? Opłaca się?

Opublikowano

Boostery podwajają ilość zdobytego doświadczenia podczas meczu. To wszystko zależy od tego ile grasz. Przy częstym rozgrywaniu meczów, w dwa-trzy tygodnie możesz zdobyć 30 poziom bez boostera.

Według mnie, lepiej trzymać gemsy na voice-packi lub skiny.

Opublikowano

@Α i Ω Jak działają takie boostery? Dodają jakiś % dodatkowego doświadczenia czy jak to działa? Opłaca się?

Booster działa na takiej zasadzie, że podwaja ilość favorów (pieniędzy) oraz zwiększa o 1/4 ilość zdobywanego doświadczenia ogólnego i dla boga, którym grałeś (co pozwala mu awansować do wyższego poziomu masterki). 

Czy się opłaca? Myślę, że nie. Bardzo często odbywają się różne eventy, w tym z doświadczeniem. Ogólnie w miarę szybko idzie ten poziom wbić.

Opublikowano

Najszybciej da się wbić na meczu dziennym z dopalaczem, tryb: qonquest, 1 lvl i na start 200k golda. Bierzesz sobie adc (boga bijącego z dystansu), kupujesz blink, ten po prawej stronie oraz beads, następnie udajesz się do lewego fenixa wroga, dajesz blink, stoisz przy respie i killasz, jednak musisz być bardzo szybki. Dzięki takiej 1 grze możesz mieć staty nawet 100/0 z kilkunastoma pentami, expa też dużo powinieneś dostać :D

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...