Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny Ping

Czarodziej15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem posiadaczem Neostrady Orange i od jakiegoś roku mam 80 pingu na którym nie da się normalnie grac.. (przedtem miałem około 50-60). Jakiś czas temu odkryłem WTF-fast który zniżał mój ping w lolu do tego który był wcześniej lecz teraz wyskakuje mi informacja ,że moje konto potrzebuje suba żeby dalej korzystać z tego programu. Po utworzeniu nowego konto nadal to samo, istnieje jakaś możliwość ominięcia tego? Płace wystarczająco dużo za ten "internet" i szkoda mi kilku dyszek na licencje.. Dzięki z góry za pomoc ;)

90723235498125302866.png  

Opublikowano

Ogl mam ten sam problem -> internet z orange. Mi jeszcze darmowa wersja WTFasta się nie skończyła , ale na pewno istnieją sposoby dzięki którym bez problemu będziesz mógł sobie odnawiać tą licke. Spróbuj odinstalować WTFasta Uninstallerem ( niech usunie rejestry) , zmień ip , zalóż nowe konto i od nowa pobierz. Możesz spróbować z chomikuj cracknac to.

Opublikowano

Wybieraj :

1) Kupno nowego internetu

2) Kupno WTFasta

3) Zakładanie nowego konta na WTFast co 2 tygodnie

Opublikowano

Pewnie da sie cos zrobic tylko do tego trzeba troche wiedzy , program wtfast to nic innegi jak laczenie cie poprzez lepszy serwer niz ten ktory standardowo ci lol wyszukuje. Mozna to zrobic bez tego programu ale jest trudniejsze

u1lc.png
Opublikowano

Mozna sprobowac usunac wtfast jakims programem do calkowitego usuwania plikow, wpisow do rejestru itp i potem zainstalowac jeszcze raz ale nie gwarantuje ze pomoze. 

Opublikowano

@ Nic nie pomaga... Ten internecik z orange to najwiekszy s**t jaki mnie spotkał w życiu nikomu NIE POLECAM nawet pograć w komputer w wolnym czasie nie można. Gdyby ktoś znał inny program lub jakiś sposob bede wdziedzny za info bo czekaniem do wiosny za nowym netem nie bardzo jestem usatysfakcjonowany. Pozdrawiam 

90723235498125302866.png  

Opublikowano

80 ping i nie możesz grać ? Na prawdę ;) ?

Jeżeli chodzi o rozwiązanie problemu. Może ktoś w chwili gdy grasz ktoś z twojej rodziny siedzi na youtubie ?

Spróbuj powyłączać wszystkie procesy niepotrzebne.

Jak wyżej podali, spróbuj pobrać WTFasta, ale nie ręcze  że ci pomoże :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...