Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ludzi do CO-OP

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję kogoś chętnego do zrobienia misji w CO-OP. Mi zostało do zrobienia:

• Ogień z nieba - poziom wysoki
  • Ewakuacja - poziom wysoki (chciałbym zrobić tą misję po cichu, tak, aby nas nie wykryto, dzięki czemu otrzymamy premię)
  • Atak i ucieczka - poziom średni i wysoki
  • Załatw ich na amen - poziom średni i wysoki
  • Ostatni dzwonek - poziom średni i wysoki

Rzecz jasna, jeśli będziecie chcieli przejść inny poziom, to nie widzę przeszkód.

Zapomniałbym o wymaganiach...

Chciałbym grać z kimś kto ma jakiekolwiek pojęcie o Battlefieldzie 3. Na pewno OBOWIĄZKOWO oczekuję mutacji, oraz ogarnięcia, jeżeli chodzi o zachowanie. I jeszcze konieczny jest mikrofon oraz TeamSpeak 3.

W zamian ja Wam oferuję to samo co od Was wymagam, oraz serwer TeamSpeak 3 (nie mój, ale mam na nim administratora).

A po ukończeniu wszystkich misji, będziemy mogli czasem wspólnie pograć na serwerach mutliplayer, lub w inne gry. :)

Jeśli jesteście chętni, aby nawiązać ze mną współpracę, napiszcie do mnie na PW na forum, lub zaproście na Origin: MrReerPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...