Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana z botem

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przed chwila pan WhyNot mi napisal, ze mozna sie wymieniac z botem np tym:

https://steamcommunity.com/id/Elmagnar to nie fake, scamm? Np dalbym mu skiny za 50euro to ile by mi prowizji wzial? I czy dostaje losowy skin czy dana kose ktora jest w jego ekwipunku?
Pozdrawiam.

Dajesz mu trade offa, jak wychodzi, że bot będzie na + automatycznie to akceptuje.

Ps: Mogłes zapytać w tamtym temacie

Ps2: Gdzie się tacy ludzie rodzą.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Dajesz mu trade offa, jak wychodzi, że bot będzie na + automatycznie to akceptuje.

Ps: Mogłes zapytać w tamtym temacie

Ps2: Gdzie się tacy ludzie rodzą.

Mam wyjebane na tamten temat bo administracja to jakies gimbusy co by mi daly ostrzezenie za zmiane tematu albo offtopic xD

Opublikowano

Wyjebane to mają na Ciebie rodzice. Przez takich jak ty, te forum jest rakowiskiem.

No i znalazl sie gimbus ktory po rodzicach zaczol jechac, jeszcze nie wiem dlaczego takich ludzi jak ty nie banuja na tym forum

Opublikowano

Tak k***a to fake scam, ojebie cie na to 50 euro...

@topic

To nie scam, jak dasz botu itemki i on będzie na + to automatycznie akceptuje, jednak nie zawsze akceptuje overpay, użytkownicy piszą, że czasem nie akcpetował nawet 8 euro overpayu.

76561197963952284.png

Opublikowano

Tak żeby nie zakładać nowego .

Mam ten dodatek na chrome ze mi ceny itemów pokazuje i mi bot odzrzucil już 5 ofert . czy on tylko aktualne ceny na rynku liczy czy z innych stron ?

Opublikowano

A dałoby się z botem wymienić np daję mu 53 euro a on mi daje kosę za 50euro? Że wybieram jaką chcę kosę z jego ekwipunku w zamian za skiny

Opublikowano

A dałoby się z botem wymienić np daję mu 53 euro a on mi daje kosę za 50euro? Że wybieram jaką chcę kosę z jego ekwipunku w zamian za skiny

Jeśli 53€ w skinach to tak. O to chodzi w tych botach.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...