Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie TS3 VPS i 512 slotów

™DoM1naToR™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pytania chcę postawić ts na vps oraz 512 slotów bez limitu transferu najlepiej. :)

1. Jaką stronę polecacie? (Tanio)

2. Gdzie kupić sloty? (Tanio)

3. Jak go postawić?

4. Co potrzeba do jego postawienia?

5. gdzie kupię dobrego oraz taniego bota poke/auto afk itp.

6. Tani bot muzyczny konfiguracja oraz gdzie kupie? ;) (znam strony tylko nie wiem czy warto tam kupować. :)

Opublikowano

Hmm, jeśli chodzi o postawienie serwerka na sloty średnio się to opłaca bo równie dobrze możesz kupić VPSIKA i mieć o wiele wiele więcej slotów w cenie max 20zł.
To też zależy jaka ilość slotów Cię interesuje.

Hostingi polecane przeze mnie to m.in: Net-Speak.pl | Multigaming.pl | Gametris.com
Tu dostaniesz serwery na sloty.

Kupując na sloty serwer tworzy się automatycznie przez hosting.

Lecz tak jak mówię, kupując VPS masz o wiele więcej możliwości w tym większa ilość slotów.
Jestem w stanie Ci pomóc z instalacją/konfiguracją etc.

@™DoM1naToR™

5/6

Zgłoś się do mnie, dostaniesz to za grosze :)

Opublikowano

Kupując serwer na sloty chcąc postawić boty będziesz i tak musiał zakupić VPS chyba że wynajmiesz bota np od YuriBot.pl

Jeśli chodzi o VPS to możesz zainteresować się ofertą OVH jak i Hosteam.

Opublikowano

Witam,

1. Osobiście polecam hosteam, maja dobre zabezpieczenia, niskie pingi, support bardzo sprawnie i szybko odpowiada. Niestety cena nieco wyższa.

2. Tak jak koledzy napisali wyżej, nie opłaca się kupować serwera na sloty, lepszym rozwiązaniem jest VPS.

3-4. Tutaj masz poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/457385-poradnik-jak-postawi%C4%87-serwer-teamspeak-na-shelluvpsdedyku/

5. Nie wiem czy poke/auto afk bota opłaca się kupować jest sporo takich botów za darmo, chociażby JTS3BOT. Co innego tyczy się bardziej zaawansowanych skryptów znacząco ułatwiających administrowanie i prace na serwerze ( jak mbot).

6. Jak bedziesz stawiał server na VPS to polecam sinusbota. Darmowy bot muzyczny, w starszych wersjach mozesz miec do 6 instancji (6 botów muzycznych) https://frie.se/ts3bot/

Pozdrawiam

Opublikowano

Ktoś chce postawić serwer na sloty (512) a szuka taniego bota pod ts3 - SPOKO.

Kup lepiej VPS'a bo dolar drogi :)

Opublikowano

Kupuj VPS na mintshost, dobre serwerki w sam raz pod ts3 i nie tylko ;) Z góry odradzam VPS z OVH. To jest po prostu DNO. Męczę się z tym VPS'ikiem od ponad 2 tygodni. Zbyt słabe łącze, przez co gówno mogę na nim zrobić. Technicy OVH zbytnio nie chcą się tym zajmować i każą mi robić jakieś badania łącza. only Mintshost, never OVH. Teamspeaków na sloty nie opłaca sie kupować, chyba, że chcesz wydawać w ..uj kasy na opłacenie serwera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kupuj VPS na mintshost, dobre serwerki w sam raz pod ts3 i nie tylko ;) Z góry odradzam VPS z OVH. To jest po prostu DNO. Męczę się z tym VPS'ikiem od ponad 2 tygodni. Zbyt słabe łącze, przez co g****o mogę na nim zrobić. Technicy OVH zbytnio nie chcą się tym zajmować i każą mi robić jakieś badania łącza. only Mintshost, never OVH. Teamspeaków na sloty nie opłaca sie kupować, chyba, że chcesz wydawać w ..uj kasy na opłacenie serwera.

Pozdrawiam

Mówisz o mintshost, tanie serwery z dobrymi parametrami lecz problemy z łączem tez występują.

Na chwile obecna to Hosteam chyba bedzie topowym hostingiem, lecz ostatnio tez cos sie z nimi dzieje.

Ogolnie ostatnio prowadzenie publicznych teamspeakow to kabaret i szkoda pieniędzy, ciagle padają ataki te sprawy, szkoda słów

Opublikowano

zxc

wrtteam24.pl - Sieć Serwerów

Pomogłem ci daj respekt+ - motywuje to do dalszej pracy...

48HZ1wO.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...