Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracz przy 1 wejsciu nie ma dostepu do komend!

Megapvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otoz mam problem, poniewaz gracz, ktory pierwszy raz wejdzie na serwer nie ma dostepu do komend. Po relogu (wyjsciu i wejsciu) ma dostep do nich.­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano

­To jest normalne nic z tym nie zrobisz, co najwyżej możesz uczynić tak jak ja , wystarczy, że masz Authme, i w configu włączysz opcje, że po rejestracji automatycznie kicka z powodem Zaloguj się ponownie ;p

j

Opublikowano

­THX ! Mam jeszcze 1problem poniewaz na serwerze wysyla mi na chacie puste linie. niewiem czemu. pomoze ktos?

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Opublikowano
Authme, AutoSaveWorld, AZRank, BarAPI, ColoredSigns, CustomServerMessages, Essentials, ExtremeBorder, FairPvP, FigAdmin, FunnyGuilds, HoloAPI, InfinityDispenser, karolekdrop, KukuStone, MOTDColor, MotdManager, NoCheatPlus, PermisiionsEx, PluginMetrics, QuickTrade, ShopKeepers, Skquery, Skript, TimTheEnchanter, TreasureChest, update, Upadter, VanishNoPacket, Vault, WildSkript, WorldEdit, WorldGuard

sie napisalem xD

­

SERWER SKYBLOCK?

DOBRA ZABAWA?

MILA ATMOSFERA?

MYBLOCK.ENCH.PL

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...