Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer na PL wybrać?

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Ludziki! Pytanko mam. Na którym z serwerów naszego polskiego metina opłaca się zaczynać. Nie obchodzą mnie zbytnio rozmyślanIa czy w ogóle warto grać na plu bo to moja decyzja. Na pierwszym miejscu stawiam ilość ludzi, wszystko inne pies jebał. Słyszałem, że negros jest ok, ale z drugiej samos i w końcu nie wiem. OGólnie zaLeży mi właśnie na ludziach i to najlepiej twoich żyjącychktórzy grają. Bo ni c***a nie ma sensu siedzieć serwie gdzie są same 105 levele, ktÓre stoją i nic nie Robią. Ogólnie chciałbym się też pobawić w jakieś pvp, wojny itd. Czy jest jakiś serwer który sprosta moim wymaganiom?

Opublikowano

Nie mam obecnie komputera więc średnio mi to sprawdzić, ale da radę coś tam coś się popojedynkować jak za dawnych czasów? Czy małe levele już wymarły?

Opublikowano

­Samos - Fajne ceny.

Negros - duża ilość graczy.

Na którymś z tych się najbardziej opłaca grać.

Ja gram na negrosie, szybko kupuje item bo dużo osób go sprzedaje. Ogólnie są spoko ludzie a nie tacy co się zapytasz na 1 lv czy dasz 1k to już chamskie odzywki. Tutaj Cię poratuje nie 1k tylko 10k.

Zapraszam na Negros lub Samos.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o liczbę graczy to Negros i Tortuga, od siebie mogę polecić Diumar trochę mniej graczy ale ceny nie są wygórowane.

Opublikowano

Oblookałem sobie negrosa i samosa (otrzymałem wreszcie możliwość zobaczenia wszystkiego na własne oczy).

I tak! Sytuacja jest taka, że na negrosie z tego co widzę jest więcej małych leveli, ale wydaje mi się zarazem, że jest ciupkę mniej graczy (shinsoo patrzyłem), zaś na samosie jest więcej graczy wysokolevelowych i troszkę więcej graczy.

Na samosie mam także dawne konto (mały level ale skile troszkę powbijane), niestety bez eq. I teraz pytanie do Was! Gdzie bardziej opłaca się grać na dłuższą metę? Chciałbym się upewnić na 100%, ponieważ zainwestuje w ten serwer mój czas :(. Za jak temat będzie wyjaśniony to zacznę rozdawać like :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...