Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] A Jednak Chińczyk Potrafi :)

BurNout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0521173059.jpg

Sura BM który stoi koło mnie jest to Chińczyk z którym zacząłem rozmowę o sprzedaży broni .

Jak się okazało i oni potrafią co nie co po polsku :)

Wątpię że to polak bo miał Gold hwanga i Barona +9

Co na Menghuanlj jest rzadkością .

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania .

DraVe_14401_3.png
Opublikowano

Moze jakis polak zrobil sobie chinski nick... przeciez to nie problem -,-

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Czy ty czytasz ze zrozumieniem ? Znam osobiscie 2 polaków w gold hwangu ... I to napewno nie polak .. Bo pisał z innymi chińczykami . Może odkryli translate google ? ^^

DraVe_14401_3.png
Opublikowano

0521173059.jpg

Sura BM który stoi koło mnie jest to Chińczyk z którym zacząłem rozmowę o sprzedaży broni .

Jak się okazało i oni potrafią co nie co po polsku :)

Wątpię że to polak bo miał Gold hwanga i Barona +9

Co na Menghuanlj jest rzadkością .

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania .

nie gram juz tam ale bylo 3 polakow co prawda jeden ukradl od drugiego ale to drobiazg,

ta zbroja i tak nie przeszkodzila mi w rozwaleniu tych graczy (N3miroF,aioN,zaXimodo)

jezeli nie wierzycie o to pokaz mojej postaci,ksiezycowego+9(sam go jako 1 zrobilem,reszta kupila odrazu+9), w eq na defa :

http://www.youtube.com/watch?v=euTmpk1O8hM

p.s. sorki za bledy mam reke w gipsie wiecie o co chodzi ^_^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zlote hwangi na tym serwie z polakow maja tylko N3miroF i jakis ninja :)

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Co za problem? Gadałem ostatnio z jakimś Chińczykiem po angielsku, po znajomości dał mi stalkę dla szamana (150kkk), i 2 wachlarze zbawienia (1 = 50kk).

Opublikowano

Dziwne grałem na wielu Pric chinskich ale ani 1 chinol nie odpowiedzial na PW jak mu Pisalem nawet po Angielsku xD

sygna2ow.jpg

Opublikowano

To jest chińczyk, spotkałem go on używa translatora google dlatego nie wszystkie wyrazy do siebie pasują. Masz + że zagadałeś xD

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ja też raz pisałem z chińczykiem ;p powiedziałem żeby pożyczył mi 500 yang na magazyn a gra bazowała na IS, bo wtedy na start dostawało się 103 lvl i 0 yang, chińczyk chyba źle zrozumiał i dal mi 100kk xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...