Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nijia na luk i sztylety na dysk d

kag321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pompa

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Próbowałem to odpalić i troche to dziwne jest bo 1 hit dostaje metin 800 potem juz hity po 22 sa ;/. A sztylety nie wiem ale chyba nie działa bo wgrałem to na dysk d odpaliłem i luk działa a sztylety nie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

nieee kur**a to działa tak im więcej defa ma koleś tym więcej mu bijecie proste testowałem to już dawno jedynym serwerem gdzie to działa dobrze nie wiem nie pamietam ale jest to hard kag wie niech powie a i dochodzą jeszcze średnie oczywisćie 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

np koles ma 500 defa ty wystrzekiwujesz okolo 70 strzal na sekunde masz 50% przeszywki to gosciu dostanie 1 hit normalnie a nastepne to 35 hitow po 500 +( sr obrazenia razy 1 ) uniki od strzal jesli ma to tez bedzie miss czasami od kolesia jak masz 0 % przeszywki to tylko 1 hit walnie chyba ze serwer nie ma limitejszon na hity to wszyskie

hity normalnie wejda.ataki sa zasiegowe na dowolna dlugos radaru tak jak pokazalem teleportowalem ich do siebie z dalekich odleglosci by to ukazac.wszyskie gracze przy przeszywce 50%padaja w 1s im maja wiecej defa tym gozej dla nich.mozesz miec luk +0 i 1 lvl a bedziesz hitac

tyle samo tylko musisz miec przeszywke.dziala na wszyskich serwerach na niektorych loga.

Opublikowano

hehe najlepszy czit na mpc

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Haha prze c**j czitek. Dobra zabawa, pobawilbym sie dluzej, ale to main z max lvl i szkoda mi konta :D

Zrob takie na inne postacie :)

wiesz kragos czy jakos tak tylko na tym privie dobrze dziala bo bije taki dmg jaki jest w postaci itp a na tych innych wchodzą tylko od defa i sr 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiesz kragos czy jakos tak tylko na tym privie dobrze dziala bo bije taki dmg jaki jest w postaci itp a na tych innych wchodzą tylko od defa i sr 

Ja nawet nie probowalem z eq sr tylko pod pvp eq bez sr. W sztylkach bilem po 50k a w luku po 7-10k, nie wiem czy to ma znaczenie :D

@kag321 powiedz mi jak ty zrobiłes że teleportujesz ludzi do siebie tym haxem ? bo mnie to ciekawi

Pewnie tak samo jak moblock lub mobblock tylko, ze dziala gdy jest wokol danej postaci klikniete PPM i swieci sie czerwone kolko

Opublikowano

Jakiś key czy coś? Mimo wrzucenia do folderu - gra nie reaguje na pythona.

@Edit "Przy" zastosowaniu injectora z Epvp

"Microsoft Visual C++ Runtime Library"

This application requested the Runtime to terminate it in a unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

@Edit2  po reinstalu Visuala C++ wyskakują same pytajniki po injekcie,

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...