Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalna inwestycja?

Przepraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiecie mi czy ten zestaw jest wart 850 zł?

- Core 2 Quad Q6600 - 4x2.4 GHz

- RAM 4GB http://m.morele.net/product/details/156446/0

- Karta Graficzna Gigabyte gtx 550TI

- Zasilacz Fortron 450w (max 500w) - Certyfikat 80 PLUS BRONZE

- Dysk 500 GB samsunga 3,5

- Monitor ACER P191w (19,5")

Będzie tu chodził Cs Go w miarę? Czy marzenia? :D ogólnie komputer do zabicia nudy na zimowe wieczory, ma służyć około 2 miesięcy do sporadycznego ciupania w niezbyt wymagające tytuły, w sumie nie orientuje się co na tym sprzęcie by poszło na minimalnych chociaż.

Opublikowano

Niby w zestawie jest monitor, ale warty ze stowke, a komputer to takie 550zl mysle, wiec ja bym tego nie bral, szukaj czegos na i3 2120/00. Ale cs go na tym bedzie chodzil i to calkiem dobrze.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

A co powiecie na to : koleś ma skrzynkę, lecz nie pełną, pragnie za nią otrzymać 899 PLN, lecz myślę że zszedlby do 750-800 zł (o ile dalej to nie jest zdzierstwo?)

Zasilacz : Corsair hx750w modular Gold series

Pamięć : HyperX 1 x 8GB 1600 MHz Kingston

Płyta główna : MSI B890FXA-GD70

Obudowa : nie podał modelu ale twierdzi że warta 130 zl

@Edit

W takim razie chrzanic ten pomysł :D

Opublikowano

@up absolutnie nie? ta mobo na allegro chodzi po 200 zł

poszukaj u sb na olx, w końcu ma to być czasowo czy zamierzasz kupi pełną budę ?

Opublikowano

Powiem tak, jakby trafiło się coś w miarę na Olx to jak najbardziej, ale póki co to sam chłam do 1k jak na skrzynkę, wygórowane ceny.. Powiedzmy że mógłbym złożyć jakąś skrzyneczke do 1,5k max. Części mogłyby być nowe lub używane, dysk duży być nie musi, fajnie by było 80 - 100gb ssd na system i 2-3 gry. A jakiś sdd z czasem przyplyniecia gotówki. Reszta wg waszego uznania, wiem że za taki budżet szału nie będzie ale może udałoby się coś sensownego sklepac? Cel? Jak największą wydajność pod względem gier, w miarę możliwości budżetowych

Opublikowano

Myślicie że z takiej skrzynki można wydobyć jakiś potencjał, oczywiście coś dokupić / zamienić?

Karta graficzna Nvidia Geforce 9500gt

Procesor Amd athlon 4850e dual core 2.5ghz

2gb ram ddr2

Płyta główna gigabyte Ga-m52l

Zasilacz modecom 400w

Opublikowano

Myślicie że z takiej skrzynki można wydobyć jakiś potencjał, oczywiście coś dokupić / zamienić?

Karta graficzna Nvidia Geforce 9500gt

Procesor Amd athlon 4850e dual core 2.5ghz

2gb ram ddr2

Płyta główna gigabyte Ga-m52l

Zasilacz modecom 400w

Wszystko szitem, ktory nie nadaje sie do rozbudowy. Pewnie obudowa to tez piecyk. 

Podalem Ci juz zestawy wiec sie zastanow. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...