Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candybot osiagi

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiech na sali z tym chłodzeniem... PET ,6 radarow na 3 lvl i zbieracz 3 lvl, spear ,pl1 i pierwsza godzinka 6k bez podwajacza i bez pp a po kilku h ledwo 3/4k :/

EDIT: i candy jest ślepy bo prawie za każdym razem klika 'pixel' obok skrzyneczki i odczekuje 2-3 sek - odlatuje i znów do niej podlatuje i ją zbiera ale niestety jest ogromna na tym strata czasu - wie ktoś jak temu zaradzić?

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

diplo9900 mam tak samo od nowego update'a bota, że nie trafia w skrzynkę. Muszę chyba zainwestować całą urkę w tego poeta bo samym spearem to 2k wyciągam z podwajaczem...

Opublikowano

No domyślałem się, że z tym będzie więcej zbierać ale żeby aż tak?! To o ile te radarki zwiększają zasięg? 9 radarek i 3 co? Oraz opłaca się zmieniać pp pod boxy?

Domyśliłem się, że z radarkami będzie więcej zbierał, ale nie sądziłem, że bez nich jest bezużyteczny. 9 radarek i 3 czego? 

3 radarki i 9 wydobywczych :) zlotko w generatorach i x-4

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

diplo9900 mam tak samo od nowego update'a bota, że nie trafia w skrzynkę. Muszę chyba zainwestować całą urkę w tego poeta bo samym spearem to 2k wyciągam z podwajaczem...

Czyli problem bota, a to nic, że napisali że poprawili zbieranie boxów :P

Opublikowano

Zmieniłem trochę ustawienia i na nowej wersji bota(tej co niby tak pomija) wbiłem 3k w godzinę jedynie na FS spearku, także jednak spory sęk też jest w tym jak się bota ustawi. Myślę, żeby puścić go na 4-x, tam będzie coś około 4-5k, co jest w miarę okej wynikiem.

Opublikowano

dobra u mnie juz jest spoko gram na pl3 i na x-2 wyciagam z petem 6k na h bez podwajacza. Chyba problemem było to ze słabo działa/niedziała bot przy właczonej innej aplikacji pełnoekranowej (csgo). Poprzednio zbierałem bez peta jbc.

Opublikowano

dobra u mnie juz jest spoko gram na pl3 i na x-2 wyciagam z petem 6k na h bez podwajacza. Chyba problemem było to ze słabo działa/niedziała bot przy właczonej innej aplikacji pełnoekranowej (csgo). Poprzednio zbierałem bez peta jbc.

Masz peta z protokołami radarowymi czy bez?

Opublikowano

bez dopiero co zakupiłem zbieracza 3

To ja nie wiem jak Ty to robisz. Ja z petem też bez radarowych robie 2k/h z podwajaczem, a Ty 6k bez...

Opublikowano

To ja nie wiem jak Ty to robisz. Ja z petem też bez radarowych robie 2k/h z podwajaczem, a Ty 6k bez...

bo on bije tez alienki :P

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Warto zainwestować w te radary wydobywcze? Zwróci się? Bo koszt 9 tych radarów to jakieś 300-400k chyba i czy sie zwróci?

Opublikowano

Warto zainwestować w te radary wydobywcze? Zwróci się? Bo koszt 9 tych radarów to jakieś 300-400k chyba i czy sie zwróci?

Kupujesz 4 lub 5 radarowych, reszta wydobywcze. Z podwajaczem to Ci się bardzo szybko zwróci.

Spearhead, full speed [+ promerium] z podwajaczem = ~~35k 10h-16h. [Głownie mapy x-1, x-2]

Opublikowano

Aktualnie spearhead , podwajacz, bodajze 6 radarow , promerium oczywiscie i tak po dosyć długim boceniu średnio mam 5-8k/h . Początkowa godzina daje nawet do 12k :)

Opublikowano

Pusat+FS+PET+6radarow+6wydobywczych+profil pod boxy+podwajacz+formacja koła = mój rekord w godzinę to 20k :)) A tak to około 12-15k/h

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Pusat+FS+PET+6radarow+6wydobywczych+profil pod boxy+podwajacz+formacja koła = mój rekord w godzinę to 20k :)) A tak to około 12-15k/h

na jakim serwerze i mapie? Duże daje profil pod boxy?

Opublikowano

na jakim serwerze i mapie? Duże daje profil pod boxy?

PL3 PVP. Sporo. Bodajże ponad 20% wiecej urki.

EDIT: ponad 30%

Więcej na PW.

Opublikowano

PL3 PVP. Sporo. Bodajże ponad 20% wiecej urki.

EDIT: ponad 30%

kurde ja latam na x-2 pl3 i kiepsko zbieram. Wyślesz ss pp jak zrobić? Mam 26pp nie wiem czy starczy

Opublikowano

kurde ja latam na x-2 pl3 i kiepsko zbieram. Wyślesz ss pp jak zrobić? Mam 26pp nie wiem czy starczy

Nie starczy. Ja mam 31PP i jeszcze mi brakuje sporo. Z 9PP zeby max miec pod boxy.

Więcej na PW.

Opublikowano

siema , mam pytanie do starych botowców , mam statek ten za 45k uri spret cos tam i on lata najszybciej w grze więc powinien zbierać uri najszybciej .
btw macie jakieś porady dla początkowego gracza gdzie ustawiać bota i jakie mapy konfy ustawiac ?

tak jak mówiłem , zrobiłem reset kompa i zaczęło działać . btw dzięki za pomoc

Opublikowano

siema , mam pytanie do starych botowców , mam statek ten za 45k uri spret cos tam i on lata najszybciej w grze więc powinien zbierać uri najszybciej .

btw macie jakieś porady dla początkowego gracza gdzie ustawiać bota i jakie mapy konfy ustawiac ?

Pusat jest najszbszy. A co do kont to napisałem wyżej jak ja latam. Pozdrawiam, Damian.

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...