Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cheaty w .py wgraj se sam

Michoł3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to masz od tego gotowce. to jest temat uniwersalny który będzie aktualny przez kilka lat zapewne a gotowce po tygodniu/dwóch/trzech/czterech nie trybią

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Hmm jaki jest sens dodawania tego skoro na wstępie dajesz ze wypakować. Niektórych klientów sobie od tak nie wypakujesz i co wtedy? Nie ma sensu tak tego robić gdyz python to jednak python.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

albo jestem kompletnie zielony albo nie wiem ale nie potrafie zrobic fishbota na carolinemt2, byłby ktoś tak miły i podrzucił gotowca? :)

Napisz GG.

zaczałem kombinować sam rozpakowałem pliki serwer rooty. ale co z robić z klikiem np jak chce wgrac fishbota wkleic ten tekst gdzieś czy jak pomoże ktoś ? 

Zapisujesz kod w postaci .py (Weź w root byle jaki plik zrób kopie i podmień kody) dodajesz do game skrypt wywołujący dany plik py i gotowe.

Jezusie na nie wiem jak można napisać poradnik, ile wideo tutków nie zrobisz i tak będą pytania gdzie odpowiedź jest w temacie.

Nie dziwie się że z forum ucieka coraz więcej osób  :(( 

Hmm jaki jest sens dodawania tego skoro na wstępie dajesz ze wypakować. Niektórych klientów sobie od tak nie wypakujesz i co wtedy? Nie ma sensu tak tego robić gdyz python to jednak python.

Jak na razie 90% serwerów idzie wypakować archiverem/nexusem, zabezpieczone są tylko te gdzie w teamie jest elita  ;) 

­

Zajebisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...