Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przy włączaniu war rocka, zaczął pojawiać się jakiś błąd, przez co nie mogłam go uruchomić. Odinstalowałam go, ściągnęłam clienta i zainstalowałam ponownie. Jednak po włączeniu Warrock Updater'a pasek 'Total' ładuje się jedynie do 99% i na tym koniec. Co może być przyczyną?

Proszę o pomoc. Będą +. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poszukaj...

Sprawdź anty wirusa bo na końcu jest w pliku wr'a wirus. Nie kasuj go bo potem wr nie będzie chciał ci działać. Wyłącz anty wirusa i graj.

aaklifesig.png
Opublikowano

omg miale tak wczoraj i wszystko odnowa zrobile to jest tak robi ci sie 99% gbo antywirus usunal ci pliski w których byl jakis virus

i musisz sciagnas wr odnowa (nie reinstal) i musisz wylaczyc antywirusa (dobrze by bylo gdybys kompa przeczyscil jeszcze cleanerem)

mi to pomoglo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak nie pomaga wyłączenie anty virusa to może pomoże usunięcie warrocka i skasowanie folderu w którym on był tak żeby po wr nie było śladu i wtedy od nowa zainstalować i przy patchowaniu i instalowaniu wyłącz antywirusa

Opublikowano

@UP czytaj posty chyba napisale mu to a wylaczenie antywira mu nic nie da musi calkowicie usunac warrocka i przy instalacji wylaczyc

antyvira kazdy by sie skapl o co chodzi gdyby umial czytac po angielsku tam pisze ze nieda sie odnalezc pliku

ktory antyvir usunal bo byl na nim trojan

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmmmm.... mialem ten sam problem ze tylko do 99% dochodzilo i wykrywalo wirusa ;] otoz chyba znalazlem rozwiazanie... bynajmniej u mnie dziala.

Robilem tak:

>>>>>> Instalujemy CCleaner.

>>>>>> Uruchamiamy CCleanera i wchodzimy w "rejestr"

>>>>>> Skanujemy by znalezc problemy i usuwamy je.

>>>>>> Nastepnie wchodzimy "Cleaner" i analizujemy i czyscimy smieci.

>>>>>> Kolejna rzecz to w antyvirusie ktory macie dodac trzeba caly folder Warrocka jako wyjatek dla zapory czy tarczy tak aby nie wykrywalo nam wirusa ktorego tak w ogole nie ma.

>>>>>> Przy starcie systemu zazwyczaj pokazuje sie kolo zegara okno o zablokowanych plikach exe i tam tez jest zablokowany plik "Live" ktory nalezy odblokowac.

Zrobilem restart kompa i wszystko chodzi znakomicie. Zrobilo do konca upa i nie wykrylo konia trojanskiego i gra prawidlowo chodzi. Pozdrawiam jak pomoglem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...