Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Se/MyRosso

MiloszGorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak wiecie od dawna nie można było grać na Se, lecz dziś się to zmienia. 23.01 nastąpi fuzja z MyRosso, które nie wymaga Identyfikatora, jest jakaś opcja, że odzyskam swojego maga 85 na Se z redem +15?

Opublikowano

Cześć. Jak wiecie od dawna nie można było grać na Se, lecz dziś się to zmienia. 23.01 nastąpi fuzja z MyRosso, które nie wymaga Identyfikatora, jest jakaś opcja, że odzyskam swojego maga 85 na Se z redem +15?

Czekaj, czekaj... czy ja dobrze zrozumiałem? Można będzie się zarejestrować na SE? o_O

Opublikowano

To raczej jest nie mozliwe ze mozna bedzie sie tam normalnie rejstrowac ;s...

Z tego co przeczytałem, to serwery na MyRosso zostaną zamknięte 20.04. ;_;

Szkoda, że nie usuną Identyfikacji na SE.

Opublikowano

Kamyczek, a to czasem nie będzie tak, że połączenie? Na metku jak była fuzja to konta też przenosili

Jeśli tak będzie, to napisz poradnik jak się zarejestrować.

Opublikowano

Kamyczek, nic prostszego wchodzisz na oficjalną stronę MyRosso i się rejestrujesz

A jak pobrać clienta?

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem... Nie ma nic napisanego o łączeniu serwerów, pewnie muszą oddać bazę z graczami, bo mieli taką umowę albo coś. Napisane jest tylko, że oddają bazę do właściciela gry, którym jest Entwell, a nie że ich baza połączy się z koreańską.

Opublikowano

Wystarczy ruszyć głową... Fuzja chinola z koreańskim? Proszę was

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...