Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskaBot - Source

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha moje najlepsze konto poszło się je*ać :D Oficjalnie ogłaszam, że zaprzestałem grę w Dark Orbit! Hehe... Nie mam żalu, pretensji, zrobiłem to celowo :D

u mnie tylko 1 z 2 kont zostało zbanowane ^^

1 bocone ok. 150h 2 połowe mniej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

i bardzo dobrze. Lipny bot i fala banów. Gratuluję tym co bocili :)

Właśnie chodzi o to, że bot był bardzo dobry. Podnosił każdą skrzyneczkę, a to co z niej wypadnie to już sprawa losowa. Tak jak wspomniałem nieco wyżej, nie żałuję bana :)

Opublikowano

To co straciliście wy to są 2 tygodnie roboty, nie mam pojęcia o co te jęki. Co do tematu, trochę szkoda tej fali banów i niepotrzebnie upubliczniacie kod, ale to jest wasz wybór.

Opublikowano

...miało nie wiać w oczy nam.

A tak naprawdę; nie powinniście upubliczniać source, dlatego iż zaraz będzie fala pseudo-botów.

Nie sądzę. To już nie czasy Udobota, gdzie wystarczyło zmienić lekko wygląd, zaktualizować honeyboxy i wypuścić własnego bota. Obecnie co aktualizację trzeba dostosować bota do klienta gry (co w pewnym stopniu, lub nawet całkowicie dałoby się zautomatyzować), sprawdzić zmiany w kodzie czy aby nie dodano nowych zabezpieczeń. Jednak jeśli komuś uda się z naszego kodu zrobić porządnego bota - będę zadowolony.

Dziękujemy wszystkim za udział w beta testach i aktywną pomoc, to było naprawdę świetne!

Wszyscy którzy zostali zbanowali mogą próbować odwołać się od tej decyzji pisząc do siedziby Bigpointu w Niemczech, parę lat temu za używanie bugów w ramach "jednorazowego wyjątku i łaski" przywracali konto.

Opublikowano

...miało nie wiać w oczy nam.

A tak naprawdę; nie powinniście upubliczniać source, dlatego iż zaraz będzie fala pseudo-botów.

i bardzo dobrze , poleca bany i tam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...