Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymysl swoja metode. Ha robilem podwajaniem a potem betowalem na zielony caly czas po 100 200 300 400 500 600 itd. A noi duzo tych coinsow kupiles siedem tysiecy tysiecy? xD

Opublikowano

Masz moją rozpiskę metodą x2 oraz x3 zaczynając od małych sum, obstawiając tylko 1 kolor (czerwony/czarny):

http://screenshot.sh/m3FTFlWoNuwhs

"current bet" - aktualny bet ile obstawiasz w kolejce

"total bet" - podsumowanie ile wydałeś podczas X kolejek

"winning" - wygrana po danej kolejce

"profit" - zysk :)

Pewniejsza jest metoda x2 (więcej razy możesz obstawić na dany kolor pod rząd) lecz zysk jest dużo mniejszy :)

I tutaj rozpiska tylko na kolor zielony którą znalazłem na internecie:

http://www.speedyshare.com/w3Nb6/green-table.png

Mając 7000 coinsów obstawisz 63 kolejki więc raczej bym się nie obawiał o stratę coinsów.

Powodzenia!

Opublikowano

Jest niby metoda podwajania, ale jeden unlucky train i masz po coinsach ;p

Trzeba mieć trochę szczęścia, możesz też patrzeć na czacie jakie kolory przewidują ludzie, którzy swoje tam już pograli, ale najpierw radzę po prostu patrzeć czy im często wchodzi

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

dokup kolejne ok.20k i ustaw bota na 15 coinsow. metoda x2 powiedzmy ze w godzine wygrasz 20razy(to takie srednie u mnie)  czyli 15x20= 300 / 300x24=7200 dziennie

po tygodniu idzie wyciagnac juz ponad 100kdziennie lecz musisz sb obliczyc ile mozesz dac zeby byc 'bezpieczny' na 20nietrafien

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...