Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G2A - kupiłem klucz z G2A shield, a klucz został użyty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym okienku co dostałeś klucz, to powinno być napisane "nieprawidłowy klucz"

3RC0Kuq.jpg 

Klucz wykorzystany :)

Jeżeli kupowałeś klucz gdy nie miałeś konta, to możesz zrobić sobie w każdej chwili nowe konto i ten przedmiot będzie w "Kupionych" i możesz sobie włączyć te same okienko co wyżej.

Drugi sposób to:

Moje konto--> Panel zarządzania--> Kupione--> Pokaż zamówienie (te niepoprawne)--> Tam obok twojego przedmiotu masz czerwoną flagę. 

Tam masz co nie co wytłumaczone. A tak to możesz też do Supportu napisać.

Dostaniesz nowy klucz lub oddadzą Ci kase. Słyszałem ze można zrobić coś ze strony Paypalu, ale na tym się nie znam.

Opublikowano

W tym okienku co dostałeś klucz, to powinno być napisane "nieprawidłowy klucz"

3RC0Kuq.jpg 

Klucz wykorzystany :)

Jeżeli kupowałeś klucz gdy nie miałeś konta, to możesz zrobić sobie w każdej chwili nowe konto i ten przedmiot będzie w "Kupionych" i możesz sobie włączyć te same okienko co wyżej.

Drugi sposób to:

Moje konto--> Panel zarządzania--> Kupione--> Pokaż zamówienie (te niepoprawne)--> Tam obok twojego przedmiotu masz czerwoną flagę. 

Tam masz co nie co wytłumaczone. A tak to możesz też do Supportu napisać.

Dostaniesz nowy klucz lub oddadzą Ci kase. Słyszałem ze można zrobić coś ze strony Paypalu, ale na tym się nie znam.

Właśnie nie robiłem konta.. piszę z jakimś typem na chacie, mam nadzieję, że pomogą. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...