Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego w prezentacji pisze, że serwer jest easy a w tytule easy/medium?­

easy to wzgledne okreslenie :) 

miesiacami bedziesz tutaj eq robil:) wiec Medium bardziej tutaj pasuje :D (dobra moze hard ale ... jak kto uwaza)

exp nie jest zly dlatego Easy 

laczac to wychodzi medium/easy

po ile ulepek dropi z bosow/dungow ?

EDIT 

ups uprzedzil mnie :D

Opublikowano

Client pobrany już w nocy, czekanko teraz do 19:00. :v
Serwer wiadomo - cudo.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

ciesze sie ze bedzie platnosc Paysafecard ;) mam pare kuponow a inne servery nie umozliwiaja tej platnosci... czekam na start ;) nie da rady wczesniej?;>

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

ciesze sie ze bedzie platnosc Paysafecard ;) mam pare kuponow a inne servery nie umozliwiaja tej platnosci... czekam na start ;) nie da rady wczesniej?;>

start o godzinie 19 :)
Opublikowano

Na godzinę 16:18 temat przegląda ponad 165 użytkowników (2h40min przed startem) :)

Całkiem niezle wyczuwam 1k na 19:00 ! 

25042321654613737475.jpg­

Opublikowano

Pytanie do ludzi z bety:

1. Jak z expem? W ile wbije maxa? Przyjemny?

2. Czy trudno z ulepszaniem eq? Trzeba chodzić setki razy na dungeony, żeby coś ulepszyć?

3. I ogólnie jak wrażenia? Serwer bardziej podchodzi pod easy czy pod medium?

Opublikowano

Pytanie do ludzi z bety:

2. Czy trudno z ulepszaniem eq? Trzeba chodzić setki razy na dungeony, żeby coś ulepszyć?

1.  do 90lvl'a wbijałem około 1h 15minut :) , myślę że z full is'em pd , 90-130 --> około 7h wbijania - 130-180--> 20h :) +- max w 20h

2. Na początku tak było ale zwiększyli drop , dodam że dungi są krótsze o 40% niż na innych serwerach , jeśli ulepszasz miecz z np: 90 na 120 to mierz się z tym że z miecza na 120 do 150 musisz więcej ulepek zdobyć :) Gdy ja robiłem eq to mi spaliło około na 10 ulepszeń spaliło 1-2 razy , zależy od farta , dodam też że nie które ulepki na becie musiałeś wytworzyć np : z 2x ulepek robiłeś jedną :)

3. Serwer jest to Easy z dobrą szklanką medium'a :) tak Ci powiem :) Wrażenia oceniam na 9/10 czyli dobrze :) Fajny klimat ma być ankieta na temat zmiany wyglądu m1 po starcie moim zdaniem odstrasza mieli dobrą intencję ale przesadzili :)

Serwer polecam i zapraszam na start tj. dziś o 19:00

FanPage :  https://pl-pl.facebook.com/harvettia

WWW : harvettia.pl

Zapowiedz DIIM2 z dzisiaj :)

https://www.youtube.com/watch?v=kMtdS_-BGRA&feature=youtu.be 

Trzeba się liczyć z atakami ddos dzisiaj od najbardziej popularnych serwerów easy/medium :)

Nie będę wymieniał dokładnie wiecie sami !

POMPA DZISIAJ O 19 !

­

Opublikowano

Pytanie do ludzi z bety:

1. exp jest calkiem dobry ciezko bywa ale idzie przezyc :)

2. w ***** ciezko :D nie ukrywajmy ze tutaj zrobienie eq na full graniczy z cudem :D (nie wspominajac o alchemii ktora bedziesz robil dluugo) 

nie wiem czy zmienili pod koniec bety to ale z dungeonu dropil 1 ulepek (na +7 potrzebne bylo 7 tych ulepkow na +8 8x i na +9 9x) (schemat taki sam na wszystko) 

3. na becie bylo super :D ale na officialu bez ulepek w sklepach i ,,wszystkiego" bedzie ciezej wiec ocenie ten serwer na medium/hard

4. (ktorego nie wymieniles) to kontakt z administracja. Jest bardzo dobry i szybki:)

moge polecic ten serwer ze wzgledu na administracje:) 

sam wbije i sprawdze co sie zmienilo i ile os bedzie gralo :)

Opublikowano

@Harvettia

Hmmm, ile będziemy czekać na wyjaśnienia dotyczące IneS ?

Było pisane w zapowiedzi i do tej pory brak jakiejkolwiek wypowiedzi z Twojej strony...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...