Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konta za Handel nim.

dulek198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję maila od bigpointu, znaczy to co napisali gdy konto zostało zablokowane za handel nim, chodzi mi o te ich regułki co wklejają na odpowiedź maila, Do czego? Skradziono mi konto i nie wiem kiedy je odzyskam a muszę wkręcić znajomego ze konto zostało zablokowane za handel nim, czy ktoś ma możliwość podesłania mi takiego tekstu od nich?? Z góry dzięki :D

Opublikowano

Witam potrzebuję maila od bigpointu, znaczy to co napisali gdy konto zostało zablokowane za handel nim, chodzi mi o te ich regułki co wklejają na odpowiedź maila, Do czego? Skradziono mi konto i nie wiem kiedy je odzyskam a muszę wkręcić znajomego ze konto zostało zablokowane za handel nim, czy ktoś ma możliwość podesłania mi takiego tekstu od nich?? Z góry dzięki :D

Coś czuję że chcesz okraść znajomego a nie wkręcić :D Za każda razom coś innego mogą napisać, zależy na kogo natrafisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...