Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]QUAK STUDIO - usługi graficzne

FrreX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

wZscM80.png

Cześć i czołem z tej strony Patryk - mam 17 lat i posługuję się programem Photoshop oraz Illustrator. Lubię tworzyć zlecenia proste i estetyczne ale jeżeli klient sobie zażyczy rozwiniętego projektu nie widzę przeszkód aby go wykonać. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie i rzetelnie.

OFERTA

- identyfikacja wizualna (logotypy)

- projekt strony WWW (layout)

- grafika użytkowa (bannery reklamowe, banner na YT / FB)

- pojedyncze elementy graficzne

- ulotki / wizytkówki

- plakaty

- i inne...

KONTAKT

MAIL: [email protected]

TEL: 534 066 593

GG: 46442454

PORTFOLIO

Portfolio: http://quakgraphic.deviantart.com/

Prace których nie ma w portfolio:

LgAsMyJ.jpg

Opublikowano

Widziałem jego prace na spaceCMS.

Layouty nie do końca mnie zadowoliły, nie są na wysokim poziomie.

Loga całkiem, całkiem, ale to też nie jest to czego klient w postaci firmy mógłby wymagać.

Sądzę, iż do potencjalnego klienta jego grafiki trafią, aczkolwiek jak wspominałem wyżej - to nie to, czego można naprawdę wymagać.

Niemniej jednak - polecam.

Opublikowano

Przeglądnąłem całego deviantarta i szczerze mówiąc, jedne prace są nawet dobre, a niektóre przeciętne (zdarzają się nie zbyt ładne także)

Niemniej jednak, jeżeli tworzyć grafikę dla osób prywatnych to może być zadowalająco ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Przeglądnąłem całego deviantarta i szczerze mówiąc, jedne prace są nawet dobre, a niektóre przeciętne (zdarzają się nie zbyt ładne także)

Niemniej jednak, jeżeli tworzyć grafikę dla osób prywatnych to może być zadowalająco ;)

Bo są takie zlecenia gdzie mnie się podobają prace a klient chce zmienić i dlatego tak wychodzą :)

Opublikowano
Witam , zauważyłem , że zajmujesz się grafiką. Czy mógłbyś zrobić mi logo gildii ?

Najlepiej jeżeli byłoby to Jaskrawo Zielone "S" na Przezroczystym tle.

Wymiary 16x12

Z góry dzięki

Opublikowano

Bo są takie zlecenia gdzie mnie się podobają prace a klient chce zmienić i dlatego tak wychodzą :)

Tylko problem w tym, że jako grafik po pierwsze powinieneś z jak najlepszej strony zaprezentować swoje portofolio - jeżeli któreś prace je szpecą, to nie dodawać, a po drugie osoby niezajmujące się grafiką to często osoby, które nie mają tak dobrego zmysłu estetycznego, jak artyści, dlatego to w interesie grafika jest jak najlepiej doradzić i znaleźć jakiś kompromis, by praca zarówno przykuwała uwagę i zadowalała klienta, co w przyszłości może skutkować dalszą współpracą/poleceniem danej osoby. ;)

Przejrzałem portoflio i mogę stwierdzić, że część prac jest nawet niezła, natomiast gdzieniegdzie brakuje wyczucia doboru fonta, odpowiednich elementów, przekazu. Trochę musisz jeszcze pouczyć się, ale nie jest źle, dlatego powiedzmy, że polecę. W końcu to nie forum graficzne, a osób zajmujących się grafiką nie jest tak wiele, tym bardziej tych z ciut większymi umiejętnościami .;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tylko problem w tym, że jako grafik po pierwsze powinieneś z jak najlepszej strony zaprezentować swoje portofolio - jeżeli któreś prace je szpecą, to nie dodawać, a po drugie osoby niezajmujące się grafiką to często osoby, które nie mają tak dobrego zmysłu estetycznego, jak artyści, dlatego to w interesie grafika jest jak najlepiej doradzić i znaleźć jakiś kompromis, by praca zarówno przykuwała uwagę i zadowalała klienta, co w przyszłości może skutkować dalszą współpracą/poleceniem danej osoby. ;)

Przejrzałem portoflio i mogę stwierdzić, że część prac jest nawet niezła, natomiast gdzieniegdzie brakuje wyczucia doboru fonta, odpowiednich elementów, przekazu. Trochę musisz jeszcze pouczyć się, ale nie jest źle, dlatego powiedzmy, że polecę. W końcu to nie forum graficzne, a osób zajmujących się grafiką nie jest tak wiele, tym bardziej tych z ciut większymi umiejętnościami . ;)

dziękuje bardzo za tak rozwiniętą opinie - mogę zagwarantować że wyniosę z tego co napisałeś 100 %. Masz rację co do wszystkiego bo sam tak czuję. Dzięki jeszcze raz - trzymaj się!

Opublikowano

Witam , zauważyłem , że zajmujesz się grafiką. Czy mógłbyś zrobić mi logo gildii ?

Wymiary 16x12

Z góry dzięki

Opublikowano

Wymiary 16x12

Z góry dzięki

Nie wykonuje takich zleceń, dodano nowe logo do portfolio!

Portfolio własne jest w pracach więc na dniach będzie już na domenie!

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...