Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam do pobrania mapy mapy Minecraft Aanga Legendar

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest gdzies moze download mapy avatar legenda aanga na minecrafta? Szukalem i znalazlem tylko projekt...

Opublikowano

Mam inne pytanie. (Minely 24h wiec moge posta). Pisze mi sesja wygasła ponownie uruchom gre. Probowalem prawie wszystkiego. Tylko nie probowalem z tym true na false. Wiecie moze gdzie jest ten plik "server.propertiers" czy jakos tak? Szukam i nie moge znalezc w folderze .minecraft! Prosze o pomoc.

Opublikowano

To moze inaczej. Jak zainstalowac minecrafta +1.8.1? By zyczu to 1.8, sciagnalem takiego minecrafta_server1.8.9 eula na true ale cos sie nie pobiera (44% free) 55 mb cos tam.. Juz od 2 godzin nie instaluje prosze o pomoc.

Opublikowano

To moze inaczej. Jak zainstalowac minecrafta +1.8.1? By zyczu to 1.8, sciagnalem takiego minecrafta_server1.8.9 eula na true ale cos sie nie pobiera (44% free) 55 mb cos tam.. Juz od 2 godzin nie instaluje prosze o pomoc.

Odpisz

Pasjonat
Opublikowano

Napisz jeszcze raz, ale tym razem z interpunkcją i w normalnych zdaniach. Powstał taki zlepek, że nic nie mogę z tego zrozumieć.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Podałby ktoś link do minecraft 1.8.1 (albo wyższe) za darmo? Tak aby działały serwery? Pobrałem z minecraft.net plik minecraft_server1.8.9 ale cos mi nie pobiera, jakies nieprawidlowe dojscie czy cos. A strasznie chce zagrac na takim serwerze ;(

Opublikowano

Podałby ktoś link do minecraft 1.8.1 (albo wyższe) za darmo? Tak aby działały serwery? Pobrałem z minecraft.net plik minecraft_server1.8.9 ale cos mi nie pobiera, jakies nieprawidlowe dojscie czy cos. A strasznie chce zagrac na takim serwerze

Opublikowano

Podałby ktoś link do minecraft 1.8.1 (albo wyższe) za darmo? Tak aby działały serwery? Pobrałem z minecraft.net plik minecraft_server1.8.9 ale cos mi nie pobiera, jakies nieprawidlowe dojscie czy cos. A strasznie chce zagrac na takim serwerze

Opublikowano

Polecam launcher Sky Land.

Pliki serwerowe na 1.8 możesz sciągnąć z youtuba z jakiegoś filmiku (ja tak zawsze robie).

Opublikowano

Ja polecam launcher Shiginima Launcher, a te co pobierałeś to były pliki serwerowe (tzw. serwer na którym możesz grać z kolegami).

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Opublikowano

Jak próbuje wejść to taki error:

Logowanie nie powiodło się: access token can not be null or empty

Opublikowano

Shigime launcher pobierz...

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

Opublikowano

A ustawiłeś offline-mode na false w server-properties? Bo normalnie trzeba tak ustawić. Aby można było wejść na serwer jak jest launcher non-premium. Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę.

Opublikowano

Nie mam server.properties albo nie moge tego znalezc w .minecraft. Mam launcher shinigame 3.0.0

Opublikowano

Nie mam server.properties albo nie moge tego znalezc w .minecraft. Mam launcher shinigame 3.0.0

Opublikowano

e mam server.properties albo nie moge tego znalezc w .minecraft. Mam launcher shinigame 3.0.0

Opublikowano

Opublikowano

Odpowie ktos? Nie mam server.properties. Z serwerem mam przez kilka launcherow problem... Jak narazie jest Access token. Nie dam linku do serwera bo uznaja to za reklame

Opublikowano

Odpowie ktos? Nie mam server.properties. Z serwerem mam przez kilka launcherow problem... Jak narazie jest Access token. Nie dam linku do serwera bo uznaja to za reklame

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...