Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejki logowania - dyskusja

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Chciałabym zapytać Was o zdanie - co o tym sądzicie? Oczywiście rozumiem, że serwer ma swoje limity, ale żeby po 3-5k osób czekało w kolejkach? W dodatku masa botów spamuje na czacie, nie mogą ich eliminować żeby normalni gracze się logowali? Coś mi śmierdzi, że ta kolejka jest po to, żeby ludzie premium kupowali.  <.< I jeszcze częste crashe i od nowa czekanie po 40 min... 

Opublikowano

Po to właśnie jest ta kolejka :P

Jakby jeszcze by była że max 5-10 min się czekało to ok ale teraz jeśli chcesz od razu pograć to trzeba kupić premium

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Hej,

Chciałabym zapytać Was o zdanie - co o tym sądzicie? Oczywiście rozumiem, że serwer ma swoje limity, ale żeby po 3-5k osób czekało w kolejkach? W dodatku masa botów spamuje na czacie, nie mogą ich eliminować żeby normalni gracze się logowali? Coś mi śmierdzi, że ta kolejka jest po to, żeby ludzie premium kupowali.  <.< I jeszcze częste crashe i od nowa czekanie po 40 min... 

Nie miałem żadnych crashy jak na razie, oczywiście serwery przepełnione jednak mam premium więc mnie to nie dotyczy. Moim zdaniem i tak to jest jeden z najlepszych startów MMO od dawna, ostatnie tak duże MMO z dobrym startem to GW2 gdzie mimo, że serwery były przepełnione to nie było żadnych problemów z graniem, start FFXIV też był niezły jednak tam były duże kolejki i nieliczne crashe a gra na abonament, jednak dawali darmowy czas gry. Chciałbym tylko przypomnieć, że AA też miała taką wielką premierę i nie dość, że kolejki były równie wielkie to cały czas były jakieś błędy. Moim zdaniem NCsoft dobrze sobie poradził, ale jednak spamujące boty robią swoje.

没我爱

Opublikowano

Co do kolejek: Faktycznie są trochę denerwujące, obecnie jestem #1496 w kolejce na Cardinal Gates. I jakoś tak powoli mnie to zmusza to kupienia premium (aż tak drogie to nie jest).

Co do spam-botów: Powinni zrobić tak jak w jednej z gier (nie pamietam tytułu). Za każde zgłoszenie spambota jakaś drobna nagroda. Czy to jakiś Prize Stone czy to item do ściągania seal'i z itemków.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Ja stwierdziłem że lepiej grac na byle czym, niż czekać w kolejce jako 3000 osoba. Na anglojęzycznym forum pisali, że czekali tak w kolejce po 10h, a i tak nie weszli.

Mogli by wprowadzić jakiś transfer postaci z jednego serwera na drugi.

Opublikowano

Ja stwierdziłem że lepiej grac na byle czym, niż czekać w kolejce jako 3000 osoba. Na anglojęzycznym forum pisali, że czekali tak w kolejce po 10h, a i tak nie weszli.

Mogli by wprowadzić jakiś transfer postaci z jednego serwera na drugi.

No to teraz nieźle dowaliłeś... Przecież to w niczym nie pomoże... Z jednego serwera przejdzie większość osób i zaczną się kolejki na nowych serwerach.

IDcncno.png

Opublikowano

Przydałby się ten transfer postaci o którym mówisz, Sinlay. Ja mam dopiero 10lvl na Wild Springsie, ale nie chce mi się tworzyć nowej postaci na innym serwerze i lvlować od nowa. Mimo że mam tylko 10lvl to gram bardzo "dokładnie" czytam wszystkie questy, robię powoli uczę się.

Opublikowano

Wystarczy wybrać jeden z dwóch nowych serwerów i nie czekać w kolejce lub poczekać tydzień i nie będzie kolejek.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Na chwilę obecną nie ma :)

Daję maks. dzień lub dwa i tam też się zaczną :x

Untitled-1.png

Opublikowano

Kolejki zawsze będą przy grze która ma takie parcie jak BnS. Za jakieś 2 tygodnie ponoć mają powiększyć serwery aby aż tak ogromnych nie było

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Kolejki zawsze będą przy grze która ma takie parcie jak BnS. Za jakieś 2 tygodnie ponoć mają powiększyć serwery aby aż tak ogromnych nie było

Ciekawi mnie ile osób jest w stanie pomieścić 1 serwer w chwili obecnej :v

Untitled-1.png

Opublikowano

Ciekawi mnie ile osób jest w stanie pomieścić 1 serwer w chwili obecnej :v

Tak na oko, licząc, że na pierwszych lokacjach jest po 30 channeli a na dalszych po 10 + bossa na 47 poziom bije około 100 osób na Wild Springs to tam koło 10k ludzi się będzie mieścić ;v 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Dodali jakiś auto-kick który wywala graczy którzy są afk. Co do kolejek to można powiedzieć że jest to norma.

Mhm kicka ustaw coś na "W" na klawie albo auto klicker i nie kicka xD

BTW ja sie nie logam z serwa jak wbijam :D

Premium nie mam ale kupie bo warto :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Tak jak myślałem. OVER 9000 !
Ciekawi mnie czy ponowne zwiększenie limitu graczy na serwerze pomoże z dużymi kolejkami :D

Untitled-1.png

Opublikowano

833 w kolejce PREMIUM (specjalnie się wylogowałem żeby zobaczyć ) :D heheh dobre :P o godzinie 10:00 czy 12:00 kolejki na Windrest nie przekraczają 200 osób dla non-premium a z premium wchodzi się bez problemu :) 

Miejmy nadzieję że gra nie upadnie i będziemy się nią cieszyć tak długo jak na nią czekaliśmy czyli 5 lat xD

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

jak zagrać w to ?

Ćwiczyć cierpliwość. Dołączyć do kolejki. Kiedy już będziesz na serwerze, rozkoszować się grą :v

Untitled-1.png

Opublikowano

Ja już dostałam drugi raz crasha i po raz drugi muszę długo czekać w kolejce. Trochę to niekomfortowe. 

Sądzę, że ten sposób chcą walczyć z nałogiem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Niestety muszą jakoś zarobić na nowych graczach premium ..

Mi na szczęście zostało 7 min czekania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...