Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź: Warlock już w najnowszym updatcie

Luxorris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NCsoft wytłumaczył już dawno dlaczego nie dodają Warclocka i 50 lvl na start gry - chcą mieć jak najwięcej contentu do dodania w późniejszym czasie, by zatrzymać więcej graczy. NCsoft zadziwił chyba wszystkich zapowiadając aktualizacje tak wcześnie. Do gry zostanie dodany Warlock, nowe dungeony, główne miasto oraz dalszą część głównej ścieżki fabularnej jak i poboczne questy.

Zapowiedź:

没我爱

Opublikowano

Dla mnie to tylko aktualizacja, ja tam zostanę przy blade masterze, zresztą w każdej grze mmorpg gram wojownikiem ;) i nic się u mnie nigdy nie zmieni

Ja tak samo :) 

A co to za postać w ogóle ?? co ona robi ? 

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Ja tak samo :)

A co to za postać w ogóle ?? co ona robi ? 

Przyzywa sobie familiara, bazuje na blokach oraz łapaniu przeciwnika w łańcuchy, jak kogoś w to złapie to zmiata go z powierzchni ziemi ;_;

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Coooo :O To znaczy, że reszta klas będzie jakoś gorsza? Czy będzie to jakoś zbalansowane ;_;

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Coooo :O To znaczy, że reszta klas będzie jakoś gorsza? Czy będzie to jakoś zbalansowane ;_;

No Warlock jest ''troszkę'' OP, najbardziej ''popsuta'' klasa w B&S. 

没我爱

Opublikowano

To, że to jest silna postać nie oznacza, że jest najlepsza w rękach każdej osoby, ma też dosyć skomplikowane kombosy i jeżeli ktoś nie umie nim grać, nie złapie przeciwnika w swoje sidła. Btw mistrzostwa teraz wygrał KFM :D

Gb2zMZi.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...