Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Do Animacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję programu do robienia animacji z filmików np z youtuba szukałem w google ale nie znalazłem ^^ więc proszę was o jakiś dobry programek do tworzenia animacji ;)

Z góry dziękuję.

PS. Będą + ;D

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Ja kiedyś starałem się rozpracować Blendera (poszukaj w googlach) on jest również do animacji , ale nie wiem dokładnie czy do takich jakich ty chcesz

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie chodzi mi o Blender'a tylko żeby np. z filmiku wyciąć kawałek filmiku i zrobić z tego animacje żeby się powtarzała :D

Opublikowano

poszukaj jakiegos programu do ciecia filmow a pozniej zobacz jaki jest typ pliku jak nie taki co chcesz to poszukaj jakiegos convertera z tego co ci wyszedl na ten co chcesz w google all znajdziesz

Opublikowano

Sony Vegas PRO 9...

Musisz jakiś czas w nim siedzieć i się nauczysz :)

Wytlumaczyc to jest b. trudno.

PS. Polecam kupic licencje bo bez niej ****** zrobisz.

Opublikowano

Więc tak ja nie umiem zrobić animacji i mam prośbę do was :) czy moglibyście mi zrobić tą animacje z tego filmiku Z góry thx ;)

Opublikowano

Licencja dla Vegasa kosztuje grubo ponad 2-3 tysiące złotych więc nie gadaj nawet o kupnie.

Lepiej pirata pobrać i scrackować. Poszukaj sobie tutoriali w googlach, na pewno jest wiele for poświęconych takim sprawom.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@Nathaiel , śmieszny jesteś ..

Ja nie mam licencij , chodż przyznaje trzeba kombinować ...

Poleacm vegasa 9.0 , ja go mam :)) , windows movie maker , zobacz masz w windowsie , start akcesoria powinno być ..

Weteran
Opublikowano

Jemu chodzi o animacje a nie do nagrywania...

i tak pinncale studio 14 najlepsze ;x

a zeby sie jakis filmik powtarzal to musisz do paska jeszcze raz wrzucic ^^ i sobie skraczasz dlugosc i mozna zrobic z tego np ,, Na jutube tube tube tube ''

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p