Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygaszanie CandyBota

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że gdy np. zostawiam komputer na noc ( wyłączam sam ekran) to bot pochodzi tak z 1 godzine, a potem zwyczajnie pauzuje. Czas jak rano sprawdzam działania bota jest około 10h ale urki nazbiera ze 2/3k. Jak tylko odpalę ekran i ruszę myszką bot wraca do pracy. Wie ktoś może co mam zrobić, żeby bot całą noc pracował w tle?

Opublikowano

Dla jasnosci, bo nie jestem pewny, gdzie wylaczyles ten wygaszacz.

Jesli po prostu wszedles <Start-Panel sterowania-wygaszacz ekranu-wylacz> to niekoniecznie zadziala, u mnie sie wlaczal mimo tego.
Co musisz zrobic to <Start-Panel sterowania-System i bezpieczenstwo-Opcje zasilania-Edytuj plan zasilania> Zaznacz w obu najlepiej NIGDY/NIGDY.
Mam nadzieje, ze to rozwiaze twoj problem :)

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówisz i rzeczywiście miałem tam pierwsze na 20 minut ustawione. Zostawię dziś na noc bota i jutro Ci powiem czy zadziałało.

Edit: Dzięki wielkie! Zadziałało. Całą noc bot pięknie pracował. Temat do Zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...