Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit mnie ojebalo...

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mial ktos to samo? Wczoraj byla promocja na irysy, wiec kupilem sobie dwa, pierwszy za 10k, drugi za 16 czy cos takiego... Teraz nie mam tych dronów i znowu mam pierwszego za 15k... Urka oczywiscie nie wrocila... Co robic?

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Pęknąć na pewno nie pękły, o ile się nie mylę, za 1 śmierć jest 3% szkód, padłem do max 10 razy.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Elo, mial ktos to samo? Wczoraj byla promocja na irysy, wiec kupilem sobie dwa, pierwszy za 10k, drugi za 16 czy cos takiego... Teraz nie mam tych dronów i znowu mam pierwszego za 15k... Urka oczywiscie nie wrocila... Co robic?

Zobacz w dzienniczku ;)

Opublikowano

miałem coś podobnego rok temu jak odrazu kupiłem 3 ale jak napisałem do nich i to po 3 dniach dostałem zwrot za irki  choć długo to sprawdzali czy napewno kupiłem 

Opublikowano

miałem coś podobnego rok temu jak odrazu kupiłem 3 ale jak napisałem do nich i to po 3 dniach dostałem zwrot za irki  choć długo to sprawdzali czy napewno kupiłem

Dla nich sprawdzenie to jest minuta. Problem jest taki że oni krótko pracują i mają dużo zgłoszeń ;)

Opublikowano

ostatnio sie działy dziwne rzeczy z irkami, (a przynajmniej na PL2) znajomy z klanu kupil 2 irki 1 za urke i 1 za kredki z handlu padł 1 raz i mu znikły te irki reszta zostala a mialy szkody po 32-38% a znikły te co miały szkody 0% świeżo kupione. potem tez słyszałem ze paru osobom poznikały wszystkie 8 irkow ktore mialy szkody 0% po 1 pęknięciu. pozostaje jedynie support

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...