Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RedBubble - produkcja rzeczy z zamówienia.

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zamówiłem w poniedziałek torbę ze strony redbubble.com jako prezent na urodziny.

Chciałbym się dowiedzieć czy zamawiał ktoś coś z tamtej strony?

Złożyłem zamówienie w poniedziałek (18 stycznia), jest już 21 stycznia i nie mam żadnej informacji, że produkt został wykonany i wysłany (bo zależy mi na tym bardzo, jeszcze na dodatek kuriera na tą paczkę zza granicy wziąłem).

Jeśli ktoś ma jakieś informacje (wiem, że na stronie pisze, że na stronie pisze informacja o wykonaniu produktu w ciągu 3 dni, a tu już jest 4 [może dlatego, że w Australii i Stanach jest inna strefa czasowa]) to może się nimi podzielić :)

Z góry dzięki i pozdrawiam :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ja zamawiałem we wtorek ­czyli 12.01.16 Koszulkę z WWE EuroShopu no i w piątek do nich napisałem o numer śledzenia przesyłki RoyalMail to napisali ze nie mogą dać bo jest już za granicą, a przyszła dzisiaj, więc i tak szybko jak z Wielkiej Brytanii :D

Czyli napisz do nich czy możesz prosić Tracking ID i tyle 

zy95qg.png

Opublikowano

Ja zamawiałem we wtorek ­czyli 12.01.16 Koszulkę z WWE EuroShopu no i w piątek do nich napisałem o numer śledzenia przesyłki RoyalMail to napisali ze nie mogą dać bo jest już za granicą, a przyszła dzisiaj, więc i tak szybko jak z Wielkiej Brytanii :D

Czyli napisz do nich czy możesz prosić Tracking ID i tyle 

Właśnie napisałem do nich maila, że już czekam prawie cały 3 dzień od zamówienia i nie mam dalszej informacji. Mam nadzieję, że odeślą mi informacje o wyprodukowanym produkcie i wysyłce.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...