Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Bany ze ho ho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za to badziewie banuja ze uj grałem na bolu 3 lata 0 bana tutaj odpaliłem to by sprawdzić zaledwie 10 razy  na jednym i drugim koncie i bany na 1 i 2 nie polecam tego gówna używać nikomu

---

// Nie prosimy o konta.

Renissance

Opublikowano

nie umiesz sie kryc to masz bana :D

o jakim kryciu ty opowiadasz to jest gówno a nie program wspomagający wykrywa go od reki  zaledwie przez 1 h straciłem 2 konta pomyśl zanim coś napiszesz

Opublikowano

99% to trole ... od poczatku jestem w EB i jakos nie mam banow >.< najwiecej banow bylo na l# wiec musialem korzystac tez tego programu bo raz uzyjesz eb i juz spam ze to wina eb itd ... jesli mowisz prawde to prosze screeeny dowodem z clienta jak loguje i pokazuje ci sie komunikat i z email gdzie przychodzi wiadomosc ze nasze konto zostalo zawieszone na ile tam dni (do 2207r)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Yhy  2 konta :( logini kont usunięte z wiadomych powodów używam ich często wiec wycięte i to po 10 grach na jednym koncie 20 razem i jedno konto zbanowane po jakiś 20 minutach chce się zalogować na drugie i to samo przypadek nie sadze

08245891729241694578.jpg[/url]

99465958479921403864.png

Opublikowano

Yhy  2 konta :( logini kont usunięte z wiadomych powodów używam ich często wiec wycięte i to po 10 grach na jednym koncie 20 razem i jedno konto zbanowane po jakiś 20 minutach chce się zalogować na drugie i to samo przypadek nie sadze

08245891729241694578.jpg[/url]

99465958479921403864.png

Ty założyłeś ten temat, żeby sie wyżalić ? xD Przeciez wiadome jest ze jak sie jedzie na skryptach to jest ryzyko bana.Nie rozumiem sensu zakladania tego tematu troche :v

Opublikowano

o jakim kryciu ty opowiadasz to jest gówno a nie program wspomagający wykrywa go od reki  zaledwie przez 1 h straciłem 2 konta pomyśl zanim coś napiszesz

W 1h zagrałeś 10 gierek, propsy ziom.

EB jest niewykrywalne, a bany zostały nadane manualnie za reporty. BoL'a Ci nie wykrywało przez kupę czasu bo Riot zaczął się tym zajmować dopiero przed patchem 4.21 TM :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ty założyłeś ten temat, żeby sie wyżalić ? xD Przeciez wiadome jest ze jak sie jedzie na skryptach to jest ryzyko bana.Nie rozumiem sensu zakladania tego tematu troche :v

założyłem by przestrzec graczy przed ożywaniem tego badziewia użyłem tego jeden jedyny raz i oto efekt przez 3 lata grania na bolu 0 bana :) wiec bol jest w 100 % dużo lepszy niż ten badziew EB

Opublikowano

Bany sa za volibota. Potwierdzone info bo sam się przekonałem :-) Miałem 3 konta - 2 w diamencie 1 i 1 w platynie II, na tych w diamencie regularnie odpalalem volibota i dostaly bana, ten z platyny nie dostal. Ot cała filozofia, rito bardziej skupia się na jebaniu botów niż cheaterów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

za to badziewie banuja ze uj grałem na bolu 3 lata 0 bana tutaj odpaliłem to by sprawdzić zaledwie 10 razy  na jednym i drugim koncie i bany na 1 i 2 nie polecam tego gówna używać nikomu

---

// Nie prosimy o konta.

Renissance

Napisałeś, że grałeś 3 lata na bolu. Więc pewności, że to ban za EB nie masz i mieć nie będziesz. Zapewne zostałeś oflagowany już wcześniej.

Opublikowano

Ani ja ani moi koledzy co używają ze mną od początku EB nikt nie ma bana . Nie umiesz się kryć to lepiej zacznij grać czysto :)

Opublikowano

EloBuddy jest w pełni niewykrywalny, jeśli chodzi o detekcję.

Jeśli ustawisz w core 50 kliknięć na sekundę, to Riot jest w stanie manualnie Cię zbanować, patrząc w logi.

Tak swoją drogą, to autor wciska niezłe bajki.

Ludzie grają na wykrywalnym BanSharpie, a ban przychodzi po kilku miesiącach, a Ty przez 1h straciłeś dwa konta za program, który nie był nigdy wykryty? Niezły troll. :v

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, to eb nie jest wykrywalny.
Po prostu ludzie mogą reportować kogoś po tym jak zobaczą orbwalk, albo nagrać kogoś takiego i wysłać do supportu.

giphy.gif

Opublikowano

bez evaded, baseulta, skryptow do ryza, cassiopei masz szanse jedna na milion na bana ;p

No i jeszcze do katy oo i oczywiscie z dobrym evede anie takim ktory unikajac stoi 3 seckundy przy scianie bez ruchu albo sie glichuje db nie waznie nie zauwazylem poczatku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...