Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowiutkie Kody Do Playspan

czare111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Podaje stronke gdzie sa kody do playspan wszyskiego kody dzialają gdzie pisze active. Sa regularnie zmieniane na inne nowe. za 1plus daje link do stronki czekam ......

Opublikowano

kolego założyłeś bezsensowny temat i starasz się naciągnąć ludzi na + - żal mi ciebie - raport oczywiście masz gratisowo

@edit

down

jak byś znał choć troszeczkę regulamin to byś wiedział że używamy opcji edit a nie piszemy postu pod postem - co do twoich uwag to normalnie już się przejąłem

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

kolego założyłeś bezsensowny temat i starasz się naciągnąć ludzi na + - żal mi ciebie - raport oczywiście masz gratisowo

ej naciaganie ludzi to nie moja bajka jestem uczciwy (a ten raport to wiesz co z nim zrobic jak jestes kumaty)

• Dodaj nową pozycję...