Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika pod cs

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego ze grafika bedzie dobra, jak reszta jest beznadziejna? Caly sprzet musi sie ze soba zgrywac. Jak podasz parametry procesora, zasilacz, RAM to mozna juz udzielic jakiejś sensownej odpowiedzi :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@up

gt 630 to nie jest dobra grafika

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Szkoda inwestować... poczekaj, dozbieraj i kup całego nowego blaszaka.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Bo tak jakby będę miał ją pod ręką i nwm czy sprzedać Ale wtedy muszę dołożyć i do tego inne części wymienić . zasilacz podam jutro dopiero bo jestem poza domem

Czy opłaca się kupic jakąś do 250 zł do reszty podzespołow?

Bo normalnie gram na 32 fps i jak ustawiłem na 4:3 to było ponad 50 Ale jakość była słaba . Ale w fps mega różnica

Opublikowano

W csa gra się na słabej jakości, ale co prawda jak kto woli. Nie wazto wymieniac niczego w tym kompie, bo byloby to po prostu nieoplacane. Dozbieraj na cos porzadniejszego, bo innego wyjcia raczej nie ma.

Jak na razie graj na 4:3 i wszystkie detale oprocz cieni najnizsze i bedzie git :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

W csa gra się na słabej jakości, ale co prawda jak kto woli. Nie wazto wymieniac niczego w tym kompie, bo byloby to po prostu nieoplacane. Dozbieraj na cos porzadniejszego, bo innego wyjcia raczej nie ma.

Jak na razie graj na 4:3 i wszystkie detale oprocz cieni najnizsze i bedzie git :)

Wiem wiem . ja gram tylko wszystko na low inaczej 20 fps . na 4:3 mogę grać tylko mam problem z rozdzielczością . jest tak słaby obraz ze na longu jak stoje to nie widzę czy to enemy czy plama na ścianie . w ustawieniach gry żadna mi nie pasuje .
Opublikowano

Bo musisz zmienić rozdzielczość niestety na większą

A ta 630 będzie pasować do reszty ? Bo będę miał pod ręką i mi by się opłacało dla tych 15 fps ja dac
Opublikowano

@Zeciarz w porownaniu do GT 9500 to jest jednak coś, na pewno doda mu troszke fpsow.

Góra 1-3 fpsów, gt630 po prostu nie nadaje się do żadnych gier. Za cenę nowej gt630 może dostać jakąś używaną GTX460 z pamięciami DDR5, na której sobie normalnie pogra.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Góra 1-3 fpsów, gt630 po prostu nie nadaje się do żadnych gier. Za cenę nowej gt630 może dostać jakąś używaną GTX460 z pamięciami DDR5, na której sobie normalnie pogra.

Gtx 460 widzę że można w tej cenie dorwać . będzie pasować do tej płyty ? Jest dużo lepsza od 630 ? Ktoś się jeszcze niech wypowie
Opublikowano

Gtx 460 widzę że można w tej cenie dorwać . będzie pasować do tej płyty ? Jest dużo lepsza od 630 ? Ktoś się jeszcze niech wypowie

Do płyty pasować będzie, ale nie wiem jak z zasilaczem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Gdyby nie pasowała . dużo wydalbym na nowy ?

Podaj zasilacz to ci powiem, czy dobry czy nie.

Opublikowano

Ja bym polecił Ci , chwilkę zaczekać dozbierać kasy i wymienić zarówno procka jak i Grafę. Warto przypomnieć, że silnik CS'a jest oparty w głównej mierze własnie o procesor, a nie o grafikę. Pozdrawiam.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Ja bym polecił Ci , chwilkę zaczekać dozbierać kasy i wymienić zarówno procka jak i Grafę. Warto przypomnieć, że silnik CS'a jest oparty w głównej mierze własnie o procesor, a nie o grafikę. Pozdrawiam.

Co nie znaczy, że na dwurdzeniowym amd nie da się pograć płynnie w csa. Po wymianie grafiki można potem zbierać na i3 2100 i h61m z olx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...