Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rtv euro AGD

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie, brał ktoś kiedyś coś z RTV AGD na raty zastanawia mnie jak to jest z akceptacją wniosków? Ciężko u nich coś dostać (w zasadzie to od banku...) Odrzucają wnioski? Jak sprawdzić zdolność kredytowa? I jeszcze jedno czytałem po różnych forach że raty 0% to tylko ściąganie klienta do sklepu a gdy się chcę coś wziąść to i tak chcą wcisnąć jakieś gówniane się ubezpieczenie kredytu bo sprzedawcy mają od tego premię od sprzedaży a bez ubezpieczenia nic nie dadzą albo nawet nie rozpaczą wniosku czy rzeczywiście tak jest?

Zna ktoś odpowiedź na te pytania? Byłby wtedy nadmiar szczęścia :)

Opublikowano

Zdolność kredytową najlepiej sprawdzić, próbując coś wziąć na raty. 0% może wabik, może nie. Wszystko powinno być wyszczególnione w umowie(poniekąd oczywiste) Był jakiś skandal kiedyś tam(może wygrzebie link), że bank oferował dobrowolnie ubezpieczenie kredytu. Jeśli go nie przyjąłeś, to nie udzielali kredytu. Słyszałem, że sklepy stosują te same metody. Ważne to przeczytać regulamin/umowę, prawa konsumenta i powinieneś sobie poradzić. Chociaż sam nie polecam brać na raty. Jak to się mówi, "jak nie stać na luksus, to nie pożyczaj" 

vlge7.gif

@Ravoner pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...