Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

potrzebna pomoc wyjsc z silvera...

pyaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebna pomoc zeby wyjsc z tego smieciowego silvera, zazwyczaj kazdy mecz tutaj carruje, zawsze 1 czasem zdazy sie jakies 2 miejsce.

Jest ktos kto ma jakiegos golda czy cos zeby pomoc wyboostowac mnie ?

dzieki, pozdro,

Opublikowano

Ogólnie to wszystko zależy od tego ile masz gwiazdek, oraz który jesteś w tabeli, jeśli chcesz być boostowany to tracisz tak naprawdę 3/4 prawdziwej rozgrywki, polecam samemu wszystko rozgrywać albo team. Nie ma sensu być bostowanym, bo co to za gra. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Napisz w tym temacie, znajdź team 5 osób i graj.

http://www.mpcforum.pl/topic/1467757-szukasz-ludzi-do-wsp%C3%B3lnej-gry-pisz-tutaj/

taaa, jestem bardzo gleboko w silverze nie wiem dlaczego dostalem taka range skoro odbiega ona od moich umiejetnosc..(tak sądze).

Stary rozgrywam wszystko sam wygralem juz 30 rankedow z 34 granych meczy jakos i ranga stoi w miejscu..

Opublikowano

taaa, jestem bardzo gleboko w silverze nie wiem dlaczego dostalem taka range skoro odbiega ona od moich umiejetnosc..(tak sądze).

Stary rozgrywam wszystko sam wygralem juz 30 rankedow z 34 granych meczy jakos i ranga stoi w miejscu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...