Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

170 ZL paypal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czego potrzebujesz? Ubrania, elektronika, może jakaś pizza? He

Opublikowano

mam kosę, to mi starczy

mam

Jakiś budżetowy tablet graficzny np. Wacom One albo jakiegoś Xonara, nie wiem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tablet jakiś mam, telefon ostatnio kupiłem.. na prawdę nie wiem co sobie kupić..

Xonar to karta dźwiękoiwa.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ktoś ci przykłada pistolet do głowy i mówi, że musisz się pozbyć całej kasy z Paypala?

Skoro nic ci nie potrzeba, to dlaczego chcesz wydać kasę? Za jakiś czas sobie coś kupisz, jak już będzie taka potrzeba.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ktoś ci przykłada pistolet do głowy i mówi, że musisz się pozbyć całej kasy z Paypala?

Skoro nic ci nie potrzeba, to dlaczego chcesz wydać kasę? Za jakiś czas sobie coś kupisz, jak już będzie taka potrzeba.

Musze wydać kasę w ciągu dwóch dni, i tyle powinno ci starczyć.

Opublikowano

jak grasz w gry, w których sie czymś jeździ (np. ets albo need for speedy) to kierownica DFGT.

albo może jakiś program, gra, aplikacja na telefon/tablet?

Opublikowano

jak grasz w gry, w których sie czymś jeździ (np. ets albo need for speedy) to kierownica DFGT.

albo może jakiś program, gra, aplikacja na telefon/tablet?

Etsa mam :D kierownica jakaś leży ale nie używam w sumie..

Co masz na myśli aplikacja/gra/program? Ja osobiście myślałem nad Spotify Premium i chyba się zdecyduje :D

Opublikowano

Etsa mam :D kierownica jakaś leży ale nie używam w sumie..

Co masz na myśli aplikacja/gra/program? Ja osobiście myślałem nad Spotify Premium i chyba się zdecyduje :D

no to ci starczy na kilka miesięcy spotify, jak używasz to kupuj, bo reklamy w wersji free są zbyt uciążliwe :P

Opublikowano

Donacje na twitchu Kappa

Może jakieś gry, na g2a na przykład

Dobry pomysł z tymi grami.. ale kompa mam takiego średniego.. myślę nad Europa Universalis 4 Collection.. cholipka nie wiem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...