Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale Finesia

_SAIgonka_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemson!

Dlaczego tak mało graczy gra na Finesii? Przecież jest to świetny serwer, większość itemów trudniej zdobyć co wg mnie jest sporym plusem, bo nie ma nic za łatwo. Gracze także są w porządku. Osobiście gram na Finesii tydzień, przedtem grałem na Avalonie, ale tam już jest #shitstorm. Tak, więc dlaczego tak mało osób postanowiło grac na s3? :D

Opublikowano

większość itemów trudniej zdobyć co wg mnie jest sporym plusem, bo nie ma nic za łatwo. 

Jakby grali to nie miałbyś takiej sytuacji. 

Osobiście gram na Finesii tydzień

A to jest powód Twojego grania, w late game raczej nie będzie tak fajnie, chociaż ludzie są różni i niektórzy preferuję grę solo - w takim przypadku serwer jest jak najbardziej dla Ciebie.

Ogółem gejfordż zrobił błąd, bo tworzenie trzeciego serwera przy takiej ilości graczy było bezsensownym pomysłem. "Może wrócą, może ktoś będzie chciał być pierwszym 99". Dlaczego nikt nie gra? Najpierw efekt przyzwyczajenia do serwera (jak ktoś spędził dużo czasu na Avalonie i ma tam w cholerę znajomych, to raczej nie przejdzie sobie na inny serwer), a teraz z powodu niskiej ilości graczy, co oczywiście przy takim myśleniu się nie zmieni.

Finesia raczej nigdy nie stanie na nogi.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jakby grali to nie miałbyś takiej sytuacji. 

A to jest powód Twojego grania, w late game raczej nie będzie tak fajnie, chociaż ludzie są różni i niektórzy preferuję grę solo - w takim przypadku serwer jest jak najbardziej dla Ciebie.

Ogółem gejfordż zrobił błąd, bo tworzenie trzeciego serwera przy takiej ilości graczy było bezsensownym pomysłem. "Może wrócą, może ktoś będzie chciał być pierwszym 99". Dlaczego nikt nie gra? Najpierw efekt przyzwyczajenia do serwera (jak ktoś spędził dużo czasu na Avalonie i ma tam w cholerę znajomych, to raczej nie przejdzie sobie na inny serwer), a teraz z powodu niskiej ilości graczy, co oczywiście przy takim myśleniu się nie zmieni.

Finesia raczej nigdy nie stanie na nogi.

W sumie masz rację GF zrobił błąd, że stworzyli kolejny serwer przy takiej ilości, ale osobiście na s3 gram ten tydzień i nie spotkałem się z żadnym ''pluciem'' o spoty itp. widać, że gracze zachowują tam kulturę i są bardziej dojrzali, pomagają w misjach co nie często się zdarza aktualnie na innych serwerach. BTW jeżeli trudniej coś zdobyć, to chyba lepiej, ponieważ jak to zdobędziemy to będzie lepszy fun niż kupienie takiej rzeczy na NB w kilka minut :D

Opublikowano

W sumie masz rację GF zrobił błąd, że stworzyli kolejny serwer przy takiej ilości, ale osobiście na s3 gram ten tydzień i nie spotkałem się z żadnym ''pluciem'' o spoty itp. widać, że gracze zachowują tam kulturę i są bardziej dojrzali, pomagają w misjach co nie często się zdarza aktualnie na innych serwerach. BTW jeżeli trudniej coś zdobyć, to chyba lepiej, ponieważ jak to zdobędziemy to będzie lepszy fun niż kupienie takiej rzeczy na NB w kilka minut :D

No to oczywiste, że gracze chcą zwiększyć swoje grono, dlatego szanują każdego nowego. Dropienie jednej rzeczy przez długi czas jest kłopotliwe dla niektórych, więc niekoniecznie lepiej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Racja. Każdy widzi to inaczej , jednak według mnie serwer z dużą ilością graczy to podstawa - glaca , znajomi, bb, rajdy itp...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...