Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]warny za niekompetencje

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

bardzo duzo udzielam sie w takich dzialach jak http://www.mpcforum.pl/forum/929-mobilne-telefony-i-akcesoria/  http://www.mpcforum.pl/forum/794-sprz%C4%99t-kupno/    gdzie  ruch jest dosc spory

jednakze ruch ten powoduje iz wielu, przepraszam ze tak sie wyraze "idiotow" proboje cos komus polecic, co nie jest w zasadzie pod zadnym pozorem trafne lub oplacalne, nie argumentujac tego, co wprowadza zalozyciela tematu w blad

w takim wypadku moim zdaniem powinno sie dawac warny za niekompetencje, gdyz jest to wprowadzanie uzytkownika w blad. rozumiem, ze ktos moze miec inne zdanie niz ja czy ktos inny, ale nie argumentujac tego podajac tylko modele na prawo i lewo nic nie wnosi do tematu, a moze to wprowadzic uzytkownika szukajacego pomoc w zaklopotanie

nie mowie tu o nadawaniu 5%, tylko o ostrzezeniach slownych gdzie moderator zdecydowal czy warto pokazac w temacie czy ten post nie jest zwyczajnie "idiotyzmem" takim o to znaczkiem fKI1WV6.png nikt na tym nie ucierpi, a autor tematu bedzie wiedzial na czyje post brac z wieksza doza ostroznosci

­

Opublikowano

w ogóle dajcie kucowi moda a jak nie moda to jakieś uprawnienia w tych działach zeby mógł jakoś chwycic tych smieci co tylko nabijają posty za mordy  to tam będzie taki rygor taki porządek ze nawet metin2 nie

jestem na tak

Opublikowano

przecież użytkownik dostaje warna jeśli nie uzasadni

Brak uzasadnienia, a kompletna niewiedza na temat w którym ludzie się wypowiadają to coś innego.

Tak

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Przecież można dać warna za wprowadzanie w błąd w kategorii spamu. 

W/e - Tak.

no nie do konca, bylo w jedznym dziale iz jesli moderator uzna odpowiedz za bledna/niepoprawna to moze nadac warna, na nastepny dzien to usunieto

­

Opublikowano

Jakiś czas odezwał się do mnie w tej sprawie Razeer123, dostał zielone światło aby nadawać ostrzeżenia za samo podawanie modelów telefonów bez żadnej argumentacji.

Miało to też zostać wpisane w regulaminy.

@Razeer123

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jakiś czas odezwał się do mnie w tej sprawie Razeer123, dostał zielone światło aby nadawać ostrzeżenia za samo podawanie modelów telefonów bez żadnej argumentacji.

Miało to też zostać wpisane w regulaminy.

@Razeer123

To prawda, przydałoby się coś takiego. Jakieś randomy szaleją.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

­Wprowadzanie użytkownika w błąd traktowane jest w kategorii spamu na obszarze całego forum. Nie musi znajdować się dotycząca tego informacja w regulaminie lokalnym danego działu.

Podobnie z nieuzasadnieniem odpowiedzi i nie podawaniem argumentacji podczas polecania czegoś. To również spam.

Moderatorzy mają do tego specjalne wytyczne.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...