Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem chce się zalogować na 2 strona z ruletką i wyskakuje mi takie coś The URL you are attempting to log in to has been blocked by our moderators and staff. This site may be engaged in phishing, scamming, spamming, or delivering malware.   

co mam robić?

Opublikowano

Adres URL którym próbujesz się zalogować , został zablokowany przez naszych moderatorów i pracowników . Ta witryna może być zaangażowana w phishingu , oszukiwaniu , spamowaniu , lub dostarczaniu szkodliwego oprogramowania.

Komunikat Ci spolszczyłem. :)

Wyjaśnij gdzie wpisujesz ten adres, w jakie pole.

Opublikowano

Wyraźnie jest tam napisane, chcesz się zalogować to strony która może jedynie Ciebie okraść, czyli nie ma sensu nawet drążyć tego tematu, nie dawaj się w to wkręcać nigdy, oraz masz takie coś jak translator jeśli nie umiesz jeszcze w miarę biegle angielskiego. :P

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ale na jakiej stronie?

Prawdopodobnie próbujesz się logować na scamerskiej stronie, brawo! XDD

Valve oznaczyło większość stron "hazardowych" związanych z CS takim komunikatem, tylko największe typu csgodouble i csgolounge są "czyste"

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...