Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamy

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawiodę cię, nie usłyszysz mojego głosu ;x

Jedynie na streamach szczepanka ;x

Raz słyszałem Twój głos, trauma do dziś, jednak z komentarzem ogląda się znacznie przyjemniej.

Opublikowano

Z tego co widzę 15 letni Jugensik (Niegdyś 17 letni) nadal bez mutacji ;/.

Żółty Juri dalej jest żółty na XVM'ie. :/

Zobaczę z chęcią, bo Skody jeszcze nie mam. :v

Opublikowano

Żółty Juri dalej jest żółty na XVM'ie. :/

Zobaczę z chęcią, bo Skody jeszcze nie mam. :v

Pls. Na swoim pierwszym koncie byłeś pomarańczowy. Ja na tomjurze jak dobrze wiesz nie grałem sam.

Po założeniu konta miałem znacznie wyższe statystyki niż Ty po założeniu nowego konta przed resetem (1600WN8 u Ciebie vs 3100 u mnie). Srasz się o staty, a nie potrafisz sobie poradzić w dobrym klanie, ponieważ wymagają od Ciebie więcej niż klepanie dmg na pomidorach (przez co obecnie jesteś bez klanu, bo Cię wywalili).

Co do Skody, Xt podobno bardzo dobry, działko imo miodne. 

Opublikowano

Pls. Na swoim pierwszym koncie byłeś pomarańczowy. Ja na tomjurze jak dobrze wiesz nie grałem sam.

Po założeniu konta miałem znacznie wyższe statystyki niż Ty po założeniu nowego konta przed resetem (1600WN8 u Ciebie vs 3100 u mnie). Srasz się o staty, a nie potrafisz sobie poradzić w dobrym klanie, ponieważ wymagają od Ciebie więcej niż klepanie dmg na pomidorach.

Co do Skody, Xt podobno bardzo dobry, działko imo miodne. 

3100 WN8 Ty miałaś? I to w dodatku na nowym koncie? XDDDDDDDDDDD

Gówno wiesz, a się wypowiadasz. Nie masz pojęcia jak wygląda sytuacja w typowych klanach, a po drugie myślę, że @JugensiK Ci powie jak gra lamersko gra SED.

Lubię takich ludzi jak Ty, bo zawsze potrafią mnie rozbawić. :lenny: 

Grałeś 8 tierem?

Opublikowano

3100 WN8 Ty miałaś? I to w dodatku na nowym koncie? XDDDDDDDDDDD

Gówno wiesz, a się wypowiadasz. Nie masz pojęcia jak wygląda sytuacja w typowych klanach, a po drugie myślę, że @JugensiK Ci powie jak gra lamersko gra SED.

Lubię takich ludzi jak Ty, bo zawsze potrafią mnie rozbawić. :lenny: 

Grałeś 8 tierem?

Juri pls, 3100 wn8 ? Chyba po 1 bitwie na t2 lt.

Nie wiesz jak wygląda sytuacja w topowych klanach bo nigdy w takich nie byłeś, sedy jedynie jaką mają taxe to campa, co nawet widać u multiego, który wrzucił filmik z twierdzy. Widać, że ludzie odchodzą z sed, nie wiem w sumie czym to jest spowodowane, bo nawet dowódca wyszedł ;)

Skoda 10t dostanie nerfa, nawet na prolidze grają 3+ skodami.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Juri pls, 3100 wn8 ? Chyba po 1 bitwie na t2 lt.

Nie wiesz jak wygląda sytuacja w topowych klanach bo nigdy w takich nie byłeś, sedy jedynie jaką mają taxe to campa, co nawet widać u multiego, który wrzucił filmik z twierdzy. Widać, że ludzie odchodzą z sed, nie wiem w sumie czym to jest spowodowane, bo nawet dowódca wyszedł ;)

Skoda 10t dostanie nerfa, nawet na prolidze grają 3+ skodami.

3100WN8 po 78 bitwach, wcale nie na 1 lolku. Wiem o lepszych klanach więcej niż myślicie, kyra nie jest jedynym paziem z wysokim wn8 z którym się zadaję. Nie mówię tylko o SED'ach, bo klany kyra zmienia co chwilę.

Tak czy siak, skończmy ten jakże żałosny temat.

Skoda jest bardzo mocna, co sekundę po 300 obrażeń, reload magazynka taki jak u T57 HT, ale za to bez porównania większa prędkość. 

Opublikowano

3100WN8 po 78 bitwach, wcale nie na 1 lolku. Wiem o lepszych klanach więcej niż myślicie, kyra nie jest jedynym paziem z wysokim wn8 z którym się zadaję. Nie mówię tylko o SED'ach, bo klany kyra zmienia co chwilę.

Tak czy siak, skończmy ten jakże żałosny temat.

Skoda jest bardzo mocna, co sekundę po 300 obrażeń, reload magazynka taki jak u T57 HT, ale za to bez porównania większa prędkość. 

Podaj mi nick na tym koncie.

I jest szybka kappa

UggNk9.gif

Opublikowano

Na pewno wpadnę pooglądać, może się czegoś naucze/dowiem ;)

Opublikowano

Podaj mi nick na tym koncie.

I jest szybka kappa

Sracie się o cyferki, jak o nie wiem co. Skończcie ten spam, bo nie tego dotyczy temat. Nicku nie podam, jak Ci bardzo zależy to znajdziesz :).

@down Mało wiesz. Bardzo mało wiesz. Tak po za tym, to beka.

Opublikowano

Sracie się o cyferki, jak o nie wiem co. Skończcie ten spam, bo nie tego dotyczy temat. Nicku nie podam, jak Ci bardzo zależy to znajdziesz :)

Weź się nie kompromituj więcej już xD. W jakich tych klanach byleś?

A sedy ssajo c***a, wieczna kampa którą potrafią rozbić zielone klany, a od fioletów dostają wpierdol okrutny.

Skoda OPE.

Opublikowano

Sracie się o cyferki, jak o nie wiem co. Skończcie ten spam, bo nie tego dotyczy temat. Nicku nie podam, jak Ci bardzo zależy to znajdziesz :).

@down Mało wiesz. Bardzo mało wiesz. Tak po za tym, to beka.

Taka prawda. Gówno wiesz, a się wypowiadasz na temat klanów. Jedynie, gdzie możesz się wypowiadać z sensem to w tematach o hezterkach.

Jugens, przechodziłeś jakieś czołgi z free expa? #antywarn

Opublikowano

Taka prawda. Gówno wiesz, a się wypowiadasz na temat klanów. Jedynie, gdzie możesz się wypowiadać z sensem to w tematach o hezterkach.

Jugens, przechodziłeś jakieś czołgi z free expa? #antywarn

Cicho, wie lepiej XDDD

Trochę z 7 i 8 sobie pomogłem #anty 

UggNk9.gif

Opublikowano

W sumie jak wspominałem, będę streamował te 1v1.

1 turniej not bad, 3 miejsce, więc bilet na iem już prawie w kieszeni :v

Samo rozwalenie bananka, najlepszego gracza 1v1 cieszy mocno  :D

Kolejny taki turniej za tydzień ;)

H5uPrOz.png

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

NhhqThu.png

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...