Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za jaki czas gtx980ti bedzie tanszy?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiadomo może, za jaki czas ta karta graficzna będzie tańsza? Chodzi mi o nagrywanie CS:GO z tą kartą graficzną ale ogółem do gier by mi się przydał :)

Na allegro kosztuje 3k, powiecie mi kiedy ta karta graficzna wyszła?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Premiera ok. 28 maja 2015

No i raczej nie wiadomo.

28maja? To wtedy jakos tak wiedzmin wyszedł, ciekaw jestem jak inni mieli 3k aby pograc na ultra, gtx 970 by wystarczyl? Bo mam 960 i na ultra 50fps a zawsze dodatkowe kilka fps by mi sie przydalo :)

Opublikowano

Głupie pytanie. Jak można przewidzieć kiedy będzie tańsza i co znaczy tańsza ( o ile 100, 500, 1000 zł )  ? Mogę ci załatwić kupno o 100 zł tańsze od każdej oferty jaką znajdziesz ale i tak będziesz narzekał że jest droga. 

Akurat na polskim rynku cena karty nie będzie zależała od dolara, tylko używek ze stanów/europy na aukcjach. 

Już jest tańsza karta niż była, skoro ciebie nie stać teraz na kupno tej karty kiedy zaczyna być coraz tańsza to przynajmniej przez najbliższy rok nie masz co liczyć nawet że cena osiągnie niski poziom cenowy.

Nie licz nawet na to że przez najbliższe 2-3 lata spadnie jej cena nawet do poziomu połowy aktualnej ceny, może 80% do 60% ceny po tych 2 latach. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...