Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spot PO

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak mi słów po prostu. Polecam Nocną Zmianę, można obejrzeć na YouTube. Tam jest wszystko czarno na białym, wraz z gębami i wypowiedziami. Świniaczki odstawione od koryta po prostu coraz głośniej chrumkają. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Reprezentują praktycznie te same poglądy, co pis, więc nie wiem o co im chodzi.

Jeśli chce się zmienić coś w państwie, to wybiera się coś nowego, a nie powtarzane w kółko te same schematy (pis, po, pis, po itd.), gdzie dla władzy jedyne, co się liczy, to to, jak i skąd można zagarnąć więcej dla siebie.

Opublikowano

Niezłe jaja. Prawda jest taka, że oni już nigdy nie wygrają wyborów.  Płaczą, że PiS stawia swoich w trybunale, a oni robili dokładnie to samo za swoich rządów. Polsce może pomóc tylko jakaś interwencja zbrojna czy to naszego wojska, czy wojna wywołana przez różności kulturowe. Napływ uchodźców zachwiał Schengen i Unia się chwieje w posadach, dla mnie niedługo to wszystko pierdolnie.

Opublikowano

Po prostu PIS ładuje swoich tam gdzie może bo po co ma paść tych buraków z PO, a PO płacze ;) to takie przykre ;')

Sądzę że za 8 lat to się zdążyli 'nahapać' tych pieniążków i dobrze Polskę zniszczyć. PiS dostał szanse, niech się wykażą. Mają większość więc bez problemu mogą wszystko zmienić. Jak ludzie będą zadowoleni ze zmian i dotrzymania obietnic to powiedzą i drugie tak dla nich.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...