Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wjechaniem na CSBETGO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy apke na telefon zeby potwierdzac bety trzeba miec tydzien zeby mozna bylo betowac czy nie trzeba miec tego tydzien? Nie wiem czemu ale wejsc nie moge, chcialbym pobetowac sobie i mi nie dochodzi, daje skiny warte 1+ euro, nie przekraczam 15 miejsc, potwierdzenie mi przychodzi na telefon, klikam zaproponuj wymiane i nic. Powinno mi wjechac i po jakims czasie mi zwraca przedmioty ktorymi chcialem wjechac. Licze na pomoc.

Opublikowano

Jak sprawdzic ile juz mi zostalo? Chyba gdzies to widzialem i bylo ze od 15 stycznia ale nie pamietam.

Nie mam bladego pojęcia, ale szczerze? Nie polecam tego portalu bo już zaczyna się u nich cyrk, większość osób skinów nie odzyskała.

Opublikowano

nie to ze wiekszosc tylko troche osob mialo z tym problemy, troche tez odzyskalo ale liczba nadal wzrasta, mam nadzieje ze mi sie takie cos nie przydazy. Jeszcze teraz pisac nie moge nie wiem czemu, jak ktos ma ochote pomoc to chetnie poczytam;) Wie ktos jak sprawdzic ile ma sie juz ten caly steam guard na tel?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...