Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami na eune

PolniscH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy zmierzam się z lagami na serwerach EUNE. Gdy gram na przykład Varusem, dochodzi do tego, że moje Q nie chcę się rzucić gdy kliknę LPM oraz posiadam spore opóźnienie idąc ciągle do przodu. Wszyscy mówią że to jest od patcha, który posiada pełno bugów, dlatego stworzyłem ten temat, abyście wy mogli się wypowiedzieć odnośnie tych lagów.

Ponieważ nie jest to możliwe, że mając 60-70 ping, klikanie myszką po mapie nie działa, tak samo z czarami.

Opublikowano

Nie wiem, czy mój sposób w Twoim wypadku Ci pomoże, ale możesz spróbować.

Ściągnij program WTFast i odpal nim/gdy jest uruchomiony LoL'a.

Mam nadzieję, że Ci pomogę.

Opublikowano

To jest problem serwerów Riot z niektórymi dostawcami internetu jak np. Orange. Pół roku temu był spam na forum League dotyczących lagów, masa ludzi je miała, a jednym z poszkodowanych byłem ja, niby normalny i stabilny ping ale lagi były... Jeden Rioter wypowiedział się na ten temat na forum i mieli coś z tym zrobić ale jak widzę jest jak było. Co do mnie, parę tygodni temu zmieniłem dostawce i lagi znikły.  

Opublikowano

Nie posiadam z Orange, posiadam z PLAY. Internet mam w normie, ponieważ ping utrzymuje się na 60-70-80, czasem podskoczy aż do 110-120. Nie mam żadnych prób odnowień połączenia, tylko po prostu przy naciśnięciu klawisza puszczającego czar, mam małe opóźnienie.

Czytałem również o tym w innych źródłach. Na Facebooku, na pewnej stronie poświęconej League Of Legends przeczytałem, że jest to wina patcha, ponieważ spora część graczy również tyka się tych problemów. Mowa tutaj również o AFK'erach, którzy mają próby odnowienia połączenia i nie mogą wbić.

Cóż, może będzie od nowego sezonu w normie. Spróbuje pobrać tego WTFast, może w czymś pomoże. Dzięki panowie za rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...