Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Visual Studio 2008.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio robiłem hard reset kompa, zainstalowałem visual studio 2008 lecz gdy chce uruchomić Metin2Client_VC90.sln wywala mi błąd że mam złą wersje visuala.  Próbowałem zmienić wersje w tym pliku lecz wtedy nie wczytywały się inne pliki. Za wszelką pomoc dziękuje.

Opublikowano

Może i by łatwiej było :P Miałem 2008 akurat pod ręką to nie chciałem już pobierać innych wersji ;d A wersja np 2015 też będzie spoko ?

Opublikowano

Może i by łatwiej było :P Miałem 2008 akurat pod ręką to nie chciałem już pobierać innych wersji ;d A wersja np 2015 też będzie spoko ?

Ostatnio ściągałem, były pewne problemy nawet z aktualizacją #1.

Pobierz 2013 + toolset 2008 i będzie oki.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam. Ostatnio robiłem hard reset kompa, zainstalowałem visual studio 2008 lecz gdy chce uruchomić Metin2Client_VC90.sln wywala mi błąd że mam złą wersje visuala.  Próbowałem zmienić wersje w tym pliku lecz wtedy nie wczytywały się inne pliki. Za wszelką pomoc dziękuje.

I dobrze że wywala takowy błąd.

Tak będzie spoko i będzie działać prawidłowo :)

Ostatnio ściągałem, były pewne problemy nawet z aktualizacją #1.

Pobierz 2013 + toolset 2008 i będzie oki.

Brawo Ty.

Okej. Dzięki za rade :)

Hyhy

No nic, zatem krótko zwięźle i na temat.

Dla tych którzy mają rangi, wbijcie sobie do głowy że najlepiej mieć wersję 2013 lecz każde nowsze wersje będą jak najbardziej współpracować !!!

Zatem jeśli nie wiecie, testujcie i wtedy się wypowiadajcie :) jak wgl chcecie pomóc bez wiedzy? nwm. Niee to nie hejt ani nie obraza, tylko wytyczne że osoby z rangami nie dość że trafiam na głupoty co piszą to jeszcze nie testują nowszych rozwiązań i piszą -.- zanim przetestować i być pewnym.

Zatem jeśli autor tematu zechce sobie ściągnąć wersję 2015 to może i tak będzie działać, tak sprawdzone i testowane osobiście przeze mnie.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

I dobrze że wywala takowy błąd.

Tak będzie spoko i będzie działać prawidłowo :)

Brawo Ty.

Hyhy

No nic, zatem krótko zwięźle i na temat.

Dla tych którzy mają rangi, wbijcie sobie do głowy że najlepiej mieć wersję 2013 lecz każde nowsze wersje będą jak najbardziej współpracować !!!

Zatem jeśli nie wiecie, testujcie i wtedy się wypowiadajcie :) jak wgl chcecie pomóc bez wiedzy? nwm. Niee to nie hejt ani nie obraza, tylko wytyczne że osoby z rangami nie dość że trafiam na głupoty co piszą to jeszcze nie testują nowszych rozwiązań i piszą -.- zanim przetestować i być pewnym.

Zatem jeśli autor tematu zechce sobie ściągnąć wersję 2015 to może i tak będzie działać, tak sprawdzone i testowane osobiście przeze mnie.

Pozdrawiam.

Boże raku weź wypierdalaj i nie cytuj mnie j****y kretynie, rozumiesz pajacu czy mam ci to k***a jak 5 letniemu dziecku wytłumaczyć.

O jakim ty k***a testowaniu piszesz, niedojebie mózgowy, skoro używasz toolsetu 2k8 a mu chodziło o samą wersję 2k15 ułomie. Wracaj do podstawówki, bo tam twoje miejsce.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Boże raku weź wypierdalaj i nie cytuj mnie j****y kretynie, rozumiesz pajacu czy mam ci to k***a jak 5 letniemu dziecku wytłumaczyć.

O jakim ty k***a testowaniu piszesz, niedojebie mózgowy, skoro używasz toolsetu 2k8 a mu chodziło o samą wersję 2k15 ułomie. Wracaj do podstawówki, bo tam twoje miejsce.

Przeczytaj trzy razy zanim cokolwiek napiszesz, ja wiem że używał 2008 i napisałem wyżej chyba jasno i on się pytał o wersję 2k15 to dlaczego nie odpisałeś tak jak powinieneś? a i jeszcze zobacz na to:

I zobacz tam on się pyta "A wersja np 2015 też będzie spoko? 

I nikt z was nie odpowiedział bo haha nikt tego z was nie sprawdził i dajecie chłopakowi beznadziejne odpowiedzi zamiast odpisać że tak będzie działać to Ty @Sielu wyskakujesz z postem przebicia mpc :D hueh ale się wkurzył och uważaj na słówka, bo masz rangę i każdy bierze Ciebie pod uwagę i masz pomagać ;)

Ja nie hejtuje, po prostu mnie szlag trafia za przeproszeniem jak widzę osoby z rangą a nie potrafią nawet rzetelnie pomagać ;)

Jak masz raka to do szpitala :)

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...